Ik mag niet mopperen, ik mag niet mopperen

53gvvu

Mijn man kan best behulpzaam zijn.

Bijvoorbeeld door de koelkast schoon te maken.

Maar met lede ogen zag ik dat hij dat deed met het vaatdoekje van de dag ervoor….

Jakkes.

Similar Posts

19 Comments

 1. Als hij het eerst heeft uitgespoeld in heet water met soda, niks aan de hand. Anders misschien toch even voorzichtig uitleggen dat schoonmaken ook echt schoon moet maken.

  Ze kunnen zo overgevoelig zijn, die mannen. Verbetering is dan heel moeilijk te realiseren.

 2. Ik ken het gevoel…sterkte en onthou het komt uit een goed hart, hij wil helpen, hij bedoeld het echt goed..

 3. Haha ja, ik zeur nog wel eens dat ik alles zelf moet doen als alleenstaande moeder maar als ik terugdenk aan de tijd dat ik getrouwd was, dan moest ik eigenlijk ook alles doen want hij bakte er weinig van ;)

 4. Ik kaats even de bal terug ,jij had dus het oude vaatdoekje niet vervangen ,foeiiii haha .Ja dat zijn mannen nu eenmaal .Maar die van mij weet dat er minstens twee keer per dag een schoon vaatdoekje moet komen .Ja wij doen samen het huishouden voor de goede orde !

 5. Nee, niet alle mannen doen dat, ik niet.
  Dat vind ik zo vies keukendoekjes die men maar laat liggen tot ze bijna weglopen, het toilet op de verkeerde manier reinigen en ga zo maar door.
  Nee, dat doe ik niet, dat vind ik echt vies. Hans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.