Reacties

Ik mag niet mopperen, ik mag niet mopperen — 19 reacties

  1. Als hij het eerst heeft uitgespoeld in heet water met soda, niks aan de hand. Anders misschien toch even voorzichtig uitleggen dat schoonmaken ook echt schoon moet maken.

    Ze kunnen zo overgevoelig zijn, die mannen. Verbetering is dan heel moeilijk te realiseren.

  2. Haha ja, ik zeur nog wel eens dat ik alles zelf moet doen als alleenstaande moeder maar als ik terugdenk aan de tijd dat ik getrouwd was, dan moest ik eigenlijk ook alles doen want hij bakte er weinig van ;)

  3. Ik kaats even de bal terug ,jij had dus het oude vaatdoekje niet vervangen ,foeiiii haha .Ja dat zijn mannen nu eenmaal .Maar die van mij weet dat er minstens twee keer per dag een schoon vaatdoekje moet komen .Ja wij doen samen het huishouden voor de goede orde !

  4. Nee, niet alle mannen doen dat, ik niet.
    Dat vind ik zo vies keukendoekjes die men maar laat liggen tot ze bijna weglopen, het toilet op de verkeerde manier reinigen en ga zo maar door.
    Nee, dat doe ik niet, dat vind ik echt vies. Hans

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder