Hoera het is lente in Nederland. En op Huisvlijt : )

Gepost March 21, 2019 in Huishoudelijke beslommeringen / 16 Comments

Lente 2019

Hoera, vandaag is het officieel lente! Ik heb mijn winterkopje opgeborgen, en mijn lentekopje afgespoeld. En op Huisvlijt heb ik de lichtblauwe achtergrond met sneeuwblokjes vervangen door een fris groen behangetje : )

Hoe is het met jouw lentegevoel?


16 responses to “Hoera het is lente in Nederland. En op Huisvlijt : )

 1. Zojuist ben ik even ter brievenbus gewandeld om wat kaarten te posten. Het is uitermate kil buiten. Het kauwtje met zijn snavel vol takjes maakte veel goed. Lente is in aantocht, maar nog niet geland.

 2. Ik ga dadelijk ook even aan mijn layout werken. Nu kan ik de schuld bij de lente leggen, en niet bij mijn eigen ‘ik weet niet goed wat ik wil’ gedoe.

 3. Hoera… jaaa de lente.
  Ik ben er gek op.
  Ik probeer het gevoel ook in mijn kleding weer te geven, maar… ik vind het nog een beetje te koud.
  Vanmorgen ga ik de tuin in, de rozen moeten gesnoeid. En ik weet nu al dat de zon al kracht heeft. Echte gezonde lentekracht.

  We gaan er lekker van genieten!
  Prettig weekend alvast!
  Groetjes van Marlou

  .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.