Reacties

Jurkje in fiftes stijl van C&A — 40 reacties

 1. Wat een snoezig jurkje om te zien. Het staat je echt fantastisch!
  Maar als jij je er niet prettig in voelt en toch al weet dat je het niet zult dragen, dan vind ik het heel verstandig dat je het hebt teruggebracht naar de winkel.

 2. Als je het jurkje bedoelt wat je aanhebt op de foto moet ik zeggen: het staat je fantastisch!!
  Maar kleding wat je niet draagt omdat het toch echt niet fijn zit... jammer van het geld om het te houden want als het nu niet goed zit, zit het nooit goed is mijn ervaring!

  • Ik vond het ook een erg leuk jurkje. Daardoor kocht ik het na veel aarzelen. Maar de praktijk blijkt weerbarstig, en ik vond het gewoon echt niet lekker zitten.

 3. Meid, wat een figuurtje na het baren van vijf kinderen! En wat staat die jurk je prachtig! Echt jammer dat je dat zelf niet hebt gezien.

  Ik draag graag comfortabele kleding, maar als ik de deur uitga wil ik ook graag dat het er een beetje leuk en mooi uitziet. Verzorgd. Comfortabel hoeft wat mij betreft niet gelijk te staan aan vormeloos, haveloos en uit het jaar nul.Met een beetje combineren en goed kijken kan je die twee dingen best samenvoegen.

  • Bedankt voor het leuke compliment Immie! Comfortabele kleding kan inderdaad ook leuk zijn. Ik hoop dat mijn normale kleding nog in de categorie leuk en mooi valt : )

 4. Niks aan toe te voegen. :P Het gaat zelfs zover dat comfort bij mij ook staat voor lekker in m'n ogen kunnen wrijven en dus geen make-up op als ik de deur uit ga, want dan kan dat niet meer. Ziek zijn helpt niet echt mee want dan is comfort natuurlijk nog belangrijker, niemand vind het fijn om in een strakke jurk/broek met hoge hakken ergens heen te gaan als ze zich niet lekker voelen. Dit is heel het probleem wat ik nu heb met een jurk voor mijn vaders bruiloft vinden, ze zitten of heel hoog in de nek, mooi, maar irritant, vooral als het een warme dag is, moet dat niet hebben. Het is allemaal van dat spul waar totaal geen rek in zit, en alles zit strak, zo niet, is het weer geen feestjurk. Lastig, ik weet dus nog niet wat ik ga doen. Ik ga sowieso eerst bij de kringloper kijken, zodat als ik iets vind wat ik normaal niet meer aan zou doen, ik er in ieder geval bijna niks aan uit heb gegeven.

  • Hoogsluitende jurken lijken me inderdaad ook niet fijn! Zeker niet bij hogere temperaturen. Wat lastig zeg, Amber. Waar heb je allemaal al gekeken?

   Ik hoop dat je een mooie jurk vindt!

  • Overal online, haha. Ik heb een hele lijst van jurken die ik wel mooi vind, maar ik koop alsnog het liefst een jurk in de winkel dus ik houd ze als back up voor het geval dat ik niks kan vinden of voor die tijd niet meer de stad in ga. :)

  • Hmm ik vind vooral Forever21.com, Boohoo.com en NewLook.com fijn. Ze hebben er niet al te dure dingen maar wel erg veel keuze. Sommige dingen zijn 'te jong' vind ik maar er is meer dan genoeg keuze dus voor iedereen wel wat te vinden, vooral als het op maxi jurken aankomt, waar toch mijn voorkeur naar uitgaat voor de bruiloft.
   Typisch Nederlandse webshops zoals Otto en Wehkamp vind ik meestal niet zo, vaak allemaal hetzelfde, minder keuze, hogere prijzen. De verzending is misschien niet zo snel dat je het de volgende dag in huis hebt, maar ze hebben wel vaak acties zodat je geen verzendkosten hoeft te betalen en ik heb er goede ervaringen mee. Forever21 verzend trouwens wel vanuit Nederland en kun je dus ook weer makkelijk retourneren (of naar de winkel brengen als die in de buurt zit), dus daar gaat m'n voorkeur wel naar uit normaal gesproken.

 5. Sinds een jaar of vijf koop ik kleding bij een winkel in ons dorp. Van heinde en ver trekt het kopers. Aparte merken die je in ander winkels niet kunt kopen dus er hang een prijskaartje aan. Dat vind ik niet erg. In plaats van drie jurkjes elders koop ik er nu eentje in mijn favoriete modezaak. Ik kies voor comfort want in jersey ga ik ontzettend transpireren.
  Groetjes Kakel

 6. Het jurkje is wel heel leuk, maar ik snap je punt heel goed! Als iets totaal niet prettig zit, draag ik het ook niet graag. Het liefst zou ik de hele dag in pyjama's rondlopen, want dat zit gewoon zo fijn. :P

 7. Wat een leuk jurkje, en het staat je prachtig. Ben het wel met je eens dat het lekker moet zitten... Anders voel je je er toch niet prettig in...
  Fijn dat je nog op tijd was om je geld terug te krijgen!

  • Ik ben er speciaal voor naar de stad gegaan Carolien! Omdat het in de uitverkoop was, had ik minder tijd om het terug te brengen. Het was net op de valreep.

 8. Echt een superleuk jurkje, maar ik snap je heel goed. Ik trek ook niks aan wat niet comfortabel zit. Ik probeer er netjes en verzorgd uit te zien. En zeker in de zomermaanden kies ik liefst voor heel vrouwelijke kleding. Maar nu hang ik op de bank in een joggingbroek. Een glutenbuik is heel vervelend en dan verdraag ik bijna niks aan mijn buik. Sojamelk was blijkbaar niet zo'n goed idee.

 9. Helemaal herkenbaar. Ik heb het heel vaak dat ik een kledingstuk heel mooi vind maar uiteindelijk van mezelf weet dat ik het niet zal gaan aantrekken, koop ik het niet. Ik heb dit vaak met jurken en roken, ik vind ze leuk maar draag liever een broek. Ik hoop daarom zelden jurken en roken. Goed dat je het uiteindelijk toch terug gebracht hebt.

  • Dat heb ik dan weer met broeken! Ik ben geen broekenmens, maar soms denk ik wel eens: 'Zal ik weer eens een spijkerbroek nemen?'

   Maar ik weet dat ik die toch niet draag, want ik wil juist altijd rokken en jurken aan. Lekker zonder iets om de benen rondlopen.

 10. Comfort is natuurlijk erg fijn en soms kom je iets tegen wat net niet lekker genoeg zit, en dan los ik dat wel weer op. Ik heb ook zo'n fities dress, maar niet van CenA hahaha Wel van een hele dure vintage site en de stof is subliem, zit lekker zacht, terwijl het toch hard overkomt als mensen het zien.

  Echt super lekker, lees, vrij in beweging zit ie niet, maar dat hoort bij de stijl, de stof draagt heerlijk verder en dus ja, dan heb ik het ervoor over om een paar uur of een dagje in dat ene jurkje te lopen en veel complimenten te krijgen. ;-)

  Want dat is de andere kant! Omdat je eruit steekt en juist niet voor jersey kiest, maakt dat mensen je zien en in dit geval, mij dus ook veel complimenten geven omdat ie gewoon net als bij jou op de foto, ontzettend goed staat :D

  X

  • Goed punt Morgaine. Soms moet je er ook even iets voor over hebben om er op je paasbest uit te zien. Helaas blijk ik er op het moment echt bijna niets voor over te hebben....

  • Hahaha, ja precies, en zometeen ga ik dus douchen, ondanks de storm, mijn nep leren broek aantrekken, welke zeker gaat zweten, maar ik zit wel bij Billy Elliot en dan al die make up, en daarna party bij mijn ouders, kortom... vanaf over een uur tot vanvond ik naar bed ga, en morgen? Voor morgen heb ik weer iets simpels, maar ik heb het ervoor over, ik weet ook nooit wie ik misschien tegen kom ;-)

   X

 11. Lange tijd had ik een hekel aan kledij kopen net omdat ik het heel moeilijk vond kledij te kiezen dat en comfortabel en mooi was. Vooral in de winter vind ik dit moeilijk. Maar stilletjes aan heb ik mijn stijl ontdekt en is shoppen opnieuw plezant.

 12. Ik vind de kleur en het model van het jurkje je prachtig staan! Echt, boem! Maar goed dat je 't hebt teruggebracht als je er twijfels over had. Ik probeer altijd kleding uit te zoeken die zowel comfi als een mooi model/uiterlijk heeft. Anders koop ik het ook niet, het moet wel gewoon goed en lekker zitten :-). XO Judith

  • Ik was inderdaad opgelucht toen ik mijn geld terug had. Maar een leuk jurkje was het wel. Soms vind ik mezelf gewoon irritant met mijn hang naar comfort!

 13. Ik voel het net zoals jij, Vlijtig Liesje. Ik moet ook altijd prettig zittende kleren aan van ademende stoffen en helaas ziet dat er in mijn geval dan vaak wat minder representatief uit. Ik vind bijv. zelf voor mijn werk het wel netjes staan om eens een jasje te dragen, maar dat moet dan wel weer van katoen of linnen zijn anders krijg ik het veel te warm!
  Wel jammer van jouw jurkje, op de foto ziet het er perfect uit!

 14. Het jurkje staat je wel heel goed! Maar begrijp je helemaal. Comfort gaat boven alles. Zo heb ik hele mooie pumps staan, maar trek dan toch weer m'n sneakers of sandaaltjes aan haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder