Reacties

Hoe versier jij jouw kerstboom + kijkje in de mijne! — 29 reacties

 1. Geweldig jullie boom hahaha! Leuk toch al die persoonlijke spulletjes erin. Onze boom wordt elk jaar versierd met alles wat we al hebben en soms 1 nieuw item. Hij is landelijk versierd met gedempte goudtinten en gebroken wit. Wat ballen en verder uitljes, vogelhuisjes, gebreide sterretjes, schaatsjes e.d, eigenlijk dingen die met natuur en winter te maken hebben, wij zijn niet gelovig en vieren kerst als "terugkeer van het licht". Fijne dagen!

 2. Wat een bonte verzameling! Leuk om zoveel verschillende ballen en daarbij behorende herinneringen in de boom te hebben. Wij hebben een boom met heel veel lichtjes en zilveren ballen en sterretjes erin.

 3. Wij hebben een echte boom met grote slingers en rode en witte bollen en nog wat glazen ornamenten kleine pakjes en nog een paar hele oude bollen en ik koop er elk jaar twee nieuwe bij dit jaar een mooi robotje en een flamingo en natuurlijk mijn vintage piek en de kleinkinderen mogen mee versieren zo had de kleindochter toen ze had leren knippen uit een boekje paas decoratie uitgeknipt voor in de boom maar die zijn dit jaar stuk gegaan het was wel leuk kerst en pasen ineen.

  • Wat leuk een klein robotje voor in de kerstboom Simonne : ) Dat hoor je niet vaak. Ik vind het een leuk idee om elk jaar een paar nieuwe ornamenten te kopen.

   Gezellig dat de kleinkinderen mogen meehelpen met versieren. Dat worden vast prachtige herinneringen voor ze.

 4. Een echte persoonlijke boom! Wij hebben een boom met gekleurde plastic ballen in de tinten roze / mint / goud - die heb ik vorig jaar gekocht omdat ik plastic wat veiliger vind met onze dochter (ze is nu 2) en de kleuren passen goed bij onze inrichting.

 5. In mijn boom hangen lichtjes en de kerstkaarten die ik krijg. Verder zelfgemaakte knutsels en dierbare herinneringen van kinderen die in mijn klas hebben gezeten en mijn eigen kinderen.

 6. Wij hebben een niet al te grote nepboom. Nep i.v.m. gemak en niet te groot vanwege de hond en ruimte. Kleine boom kunnen we iets hoger zetten, zodat de staart niet alle versiering eruit zwiept. Jongste dochter stopt alles er in wat ze mooi vindt, geweldig toch :-) We hebben nog kerstversiering die van mijn opa en oma is geweest en van mijn ouders vroeger. Verder knutsels van de kinderen er in. Prima boom. Zo lelijk dat het gewoon mooi is :-)

 7. Ik vind de kerstboom versieren een heerlijke bezigheid :) Hij hoeft niet perfect te zijn, als ik er maar blij mee ben :D Toevallig ook vandaag een blogje over onze boom online gezet dus je bent welkom om een kijkje te nemen ;)
  Vind het wel leuk dat je alle kinderkunstwerkjes hebt bewaard en nog steeds ieder jaar in de boom hangt. Kan me voorstellen dat er dan met de kerstversiering ook weer een hoop mooie herinneringen uit de doos komen :)
  Ik doe trouwens ook altijd eerst de lampjes.

 8. leuke kerstboom!
  wij hebben geen kersboom, ik hou er niet van.
  Heb een winterstukje gemaakt op een workshop, kaarsen aan en koop winterbloemen! ook wat takken met rode bessen neergezet!

  • Een winterstukje vind ik een leuk alternatief. Een van mijn maandagochtend koffievriendinnen heeft ook geen echte kerstboom, maar een houten kerstboompje in de vensterbank.

 9. Wat leuk ! Wij doen ook altijd eerst de lichtjes & dan de ornamenten. Wij hebben nu al een aantal Disney ornamenten en daarnaast allemaal wit/zilvere kerstballen met glinstertjes. Ons thema is alles wit in de de boom!

 10. Wat leuk met de ornamenten zeg! Wij (eigenlijk alleen ik) doen de lichtjes ook eerst. Daarna de witte slinger en als laatste komt de versiering. Allemaal witte ballen en figuurtjes. Ook een klein beetje zilver, maar wit vind ik mooier.

 11. Onze kerstboom is in ieder geval nep. Al trappen veel mensen erin en denken dat hij echt is. Onze boom is versierd met gouden slingers, bordeaux rode ballen, pegels en piek. Verder gouden kippengaasachtige appels en peren, bordeaux rode vijgenbladeren en tot slot bordeaux rode pauwveren. Lekker eigenzinnig.

  • Leuk dat hij er zo echt uitziet Bianca. De onze is helaas direct herkenbaar als nepperd.

   Je versieringen klinken leuk. Ik ben nieuwsgierig nu naar je boom!

 12. haha geweldig om te lezen. Wij hebben een bonte boom, met allerlei verschillende kleuren ballen e.d. Alleen moet ik zelf de verlichting regelen, omdat ik dat volgens mijn vriend zo goed kan.. Zucht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder