Mijn nieuwe pan: en de kleur is…

creuset pan

Ik ben voor de groene braadpan gegaan.

Het was of de roze pan, of de groene pan.

Maar uiteindelijk vond ik twee roze keuken attributen*, te zoetig. En ik ben ook dol op groen.

Vandaar : )

Wat voor kleur hebben jouw pannen? En je koffiezetapparaat?

*Ik heb ook al een roze koffiezetapparaat

Similar Posts

22 Comments

 1. Haha, en ook nog een roze koffiezetapparaat. Wel gezellig, al die kleurtjes.

  Bij mij is het allemaal redelijk rustig gekleurd. Mijn braadpan is een beetje metallic grijs/blauw en de andere pikzwart. Mijn koffiezetapparaat is grijs en mijn mixer ook. Oh en mijn blender is zwart. En dat terwijl ik zo van kleurtjes houd :)

  Hopelijk bevalt je mooie groene pannetje goed!

 2. Toen ik je titel las, dacht ik groen!! En het is ook nog zo. Ik hou van groen…echt! Zo een pan wil ik ook nog heel graag ergens op de kop tikken! Ik heb een kikkergroene Senseo op het aanrecht staan, een erg mooie aparte kleur blauw petroleumstelletje, een donkerpaarse fruitschaal en een kleine Keulse pot voor mn lepels!….allemaal erg fleurig bij mij, ik hou dr wel van ! Wit is ook zo saai….vind ik.

 3. Mijn braadpan is zo’n zwaar gietijzeren geval. Hij is rood. Mijn beste aankoop ooit, ik ben er nog steeds erg blij mee. Ik vind groen ook niet zo heel verkeerd hoor, past leuk bij je koffieapparaat!

 4. Hij is schitterend! En inderdaad, nogmeer roze zou het wel erg zoet maken.

  Ik heb grijsgewolkte pannen, en jaren vijftig attributen in de keuken. Geen koffiezetapparaat want ik giet op, nadat ik bonen gemalen heb in een koffiemolen die aan de muur hangt.

  Maar er is wel kleur in de keuken, want de kastjes zijn oranje geverfd, knaloranje. Ik heb alleen drie onderkastjes dus het is niet zo dat je de keuken uit knalt. Het maakt het juist erg vrolijk.

  Groet,Greet

 5. Tjeetje wat ben ik saai geen enkel apparaat of pan in kleur. Alles zwart of zilverkleurig en dat terwijl ik zo van kleur in kleding hou.
  Ben net klaar met mijn eigen kamer boven en daar heb ik bij de kringloop een felrode-zwarte kast gevonden, morgen wordt die neergezet. Rode gordijnen komen er ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.