Hoe is het nu met mijn crypto? Beeldverhaal

Als het om geldzaken gaat heb ik ‘geen gelukkige hand’ zoals dat heet.

Maar toch besloot ik om hevig te investeren in crypto munten.

Tenminste, ik kocht voor 30 euro aan Bitcoin in september 2021. Meer wou ik er niet aan kwijt.

Hoe is het nou met mijn crypto investering?

Vervolgens vergat ik mijn crypto munten, totdat ik er een paar weken geleden ineens weer aan dacht. Ik besloot eens te kijken hoe het mijn investering was. Omdat een beeld vaak meer zegt dan woorden, hieronder het resultaat:

Oftewel: bezit eer ge begint, en investeer alleen geld dat je wel kunt missen!

N.B. Ik zie op deze foto ineens wel veel meer grijze haren! Het ging zo langzaam dacht ik, maar zo lijkt het ineens heel wat.

Een uitgebreid verslag over mijn Bitcoin vind je op mijn blog Review Eerst.

Hoe zijn jouw ervaringen met crypto?

Similar Posts

15 Comments

  1. Ik beleg nooit in iets waar geen tegenwaarde tegenover staat. Vandaar dat ik er geen heb.
    Mijn nichtje echter, was een jaar of 10 geleden dolverliefd op haar eerste vriendje. Van haar eerste bijbaantje had ze € 60,- gespaard om samen met vriendje naar een festival te gaan. Helaas ging dat niet door omdat vriendje de relatie verbrak. Uit pure boosheid kocht ze er bitcoins voor en zei tegen mijn broer: ” zo, nu heeft niemand er iets aan. Ik geen plezier ervan, dan een ander ook niet.”
    Tot ze me een jaar of 4 geleden trots kwam vertellen dat ze samen met haar nieuwe vriend een boerderij met een halve hectare grond gekocht had met de opbrengst van de bitcoins.
    Het kan dus wel, het is een kwestie van geluk hebben.

  2. Het is een bloedbad momenteel… lekker laten staan en over een jaar weer kijken. Hopelijk sta je dan op de dakgoot :). Al mijn crypto’s staan diep onder water. Is het een probleem? Nee, want ik beleg/investeer voor de lange termijn en met geld dat ik nu niet nodig heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.