|

Serie Bad Sisters 10 afleveringen

serie bad sisters

Afgelopen week keken mijn man en ik de laatste aflevering van de serie Bad Sisters.

En het was me een groot genoegen!

De Ierse serie Bad Sisters is origineel en mooi om te kijken.

Bad Sisters: waar gaat het over?

In Bad Sisters gaat over de 5 Garvey zussen. Door het vroege overlijden van hun ouders zijn ze heel hecht. Maar één van de zussen Grace is getrouwd met John Paul. En John Paul is op z’n zachtst gezegd een vreselijke vent en zwager. Niettemin is Grace dol op hem en draagt hem op hangen.

Zwager vermoorden

Eve, Bibi, Ursula en Becka hebben zelfs zo’n hekel aan hem, dat ze besluiten hem te vermoorden. In het belang van Grace en haar dochter! Het valt echter nog helemaal niet mee om John Paul naar de andere wereld te helpen. Diverse pogingen mislukken. Maar in de eerste aflevering van de serie Bad Sister is John Paul wel degelijk dood!

Is John Paul vermoord?

Naast het verhaal van de 4 moordlustige zussen is er het verhaal van de verzekeringsman die Grace’s claim moet uitbetalen. Hij heeft het geld iet om Grace uit te betalen en verdenkt dat er vuil spel is gespeeld. Hij doet er daarom alles aan om te bewijzen dat John Paul vermoord is.

Dit is het verhaal van Bad Sisters in een notendop. In 10 afleveringen ontdek je als kijker langzaam maar zeker de familieverhoudingen en wat de vier zussen beweegt om hun zwager te willen vermoorden. En eerlijk gezegd snapte ik ze best! John Paul is ook echt een vreselijke vent!

Wat is er zo leuk aan de serie Bad Sisters?

De serie Bad Sisters is de moeite waard vanwege de setting, de goede actrices, zoals Sharon Hogan*, en het mooie verhaal. Ik houd van verhalen in een huiselijke setting, waarin bovendien relaties centraal staan. Veel leuker dan van die stomme actiefilms! De serie Bad Sisters valt in het genre ‘zwarte komedie’.

Mijn conclusie over Bad Sisters

Als je houdt van series met een goed verhaal, waarin de karakters en relaties centraal staan, is Bad Sisters iets voor jou. Op imdb krijgt de serie een 8,3. Daar sluit ik mij graag bij aan.

Serie Bad Sisters kijken

Je kunt Bad Sisters kijken op Apple TV of, als je dat niet hebt, via moviesjoy.com. De serie bestaat uit 10 afleveringen van ruim 50 minuten. Inmiddels is aangekondigd dat er een tweede seizoen van Bad Sisters komt!

N.B. Bad Sisters is een adaptatie van de Belgische serie ‘Clan’.

Kijktips

  • Sharon Hogan zit ook in de geweldige serie Catastrophe.

Similar Posts

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.