Reacties

Hoe is het met jouw haar na 7 weken? — 47 reacties

 1. Ik heb normaal mijn haar in een korte bob. Nu is het gewoon een langere bob. 😉 En het zit verder gewoon prima.
  Mijn dochters hebben lang haar, dat zit dus ook prima. En mijn man en zoons gaan nooit naar de kapper. Ik knip altijd al hun haren. Dus bij hen zit het ook nog uitstekend. 😁

  • Mijn haar kan er nog redelijk mee door. Weet je, ik vind het eigenlijk wel relaxed dat ik me niet druk hoef te maken of mijn haar goed zit of niet. Niemand kijkt je er op aan. Als het echt geen gezicht meer is, kan ik het nog altijd opsteken ( staat nog hartstikke leuk ook ). Of ik verstop het onder een pet. Bad hair ? Don't care !

 2. Ik heb lang haar dat net voor corona geknipt is, dus ik kan nog maaaaanden vooruit. En mijn vriend was ook net op tijd geweest, dus die hoef ik ook al niet onder handen te nemen.

 3. Ik wacht altijd nét te lang met naar de kapper gaan. En net toen ik uiteindelijk wilde gaan, gingen ze dicht. Maar eigenlijk zit mijn haar verrassend goed, hoewel het nu best lang is voor mijn doen. Ik denk dat ik per ongeluk net voorbij die rare tussenlengte uitgekomen ben.

 4. Ik heb normaal heel kort haar en ga om de 4 à 5 weken naar de kapper. Het is nu 8 weken geleden en ik kan er nog redelijk weg mee maar mooier wordt het er niet op.

 5. Gelukkig heb ik lang haar. Maar, wel met verf. Blond. De grijze uitgroei werd me te veel. Ik ging trouw elke zes weken naar dezelfde kapper om te verven en een paar keer per jaar de puntjes knippen. Nu heb ik in opperste wanhoop bij de drogist verf gekocht. Bij het Zoomen wil ik er toch wel professioneel uitzien. Dus ik met de verf aan de slag en dat was lastig....gelukkig hielp dochterlief, nadat ze bijgekomen was van het lachen. Dus nu weer mijn 'eigen' haarkleur, gelukkig! Ik hoop dat mijn kapper deze Corona crisis gaat overleven. Het is niet niks om zo lang zonder omzet te zijn, de vaste lasten lopen door....

 6. Ik heb krullen en ga naar een krullenkapper. Afspraak was 2 weken na sluiting en het gaat nu vreselijk hangen door zwaarder worden en krullen verdwijnen. Moet ook speldje of diadeem om voorkaant niet in ogen te laten hangen en zelf eraan knippen kan niet omdat krullen op een andere manier geknipot worden, effect is dan helemaal weg

 7. De fa. Ferrara is al in een heel vroeg stadium elkaars kapsel met de tondeuse gaan bijhouden. Je moet dat wel regelmatig doen en tot nu toe lukt dat aardig. We lopen nog niet voor gek.

 8. Ik wilde net een afspraak maken,toen de kapper dicht ging. Mijn dunne haar zit niet goed. Voel me soms net een heks. Maar wel een goede

 9. Normaliter wordt mijn haar eens in de zes weken geknipt en daar zijn we nu dus overheen. Mijn haar begint nu langer te worden waardoor er een matje is ontstaan in mijn nek. Ik ben erg benieuwd hoe dit zich verder ontwikkeld haha

 10. Ik heb het geluk gehad dat ik net voor de lockdown naar de kapper ben geweest.
  Eigenlijk zou ik wel weer een frisse knipbeurt kunnen gebruiken.
  Als vrouw zijnde is lang haar niet verkeerd, maar bij mij kalende in de zestig ziet het er heel anders uit. Hans

 11. Normaal ga ik elke 6/7 weken naar de kapper en laat het heel kortknippen met veel laagjes ,zo zie de kale plekken bovenop niet .Nu kan ik niets beginnen met mijn dunne steile en vooral slappe haar .Maar het is niet anders .

 12. Nou, ik moest dus eigenlijk de week voor de kappers zouden sluiten (kort kapsel) en stelde het nog een week uit. Het kon nog wel, dacht ik. Spijt, spijt, spijt. Het is niet best op 't moment... Maar ja, gelukkig ziet toch niemand dat nu:).

 13. Ik was net van plan om het kort te knippen. Blij dat het er niet van gekomen is. De pony knip ik zelf wel.
  Zoon gaat vanavond de nieuwe tondeuse uitproberen. Die heeft vanavond dus coupe corona..

 14. Ik was net te laat voor de kapper...maar met haarband of knipjes is het prima te doen.
  Nog even en alles kan een staartje(nu net een paar pieken niet)

 15. Ik kan er nog wel even tegen in was in januari nog geweest dus euhm oktober ofzo zou mooi zijn.

  Mocht het dan nog niet kunnen dan is er nog de knip 10 cm af en doe het vast optie. Een vlecht of knot en gaan.

  Mijn man is gisteren geknipt;). Door Tineke op 15mm. (De tondeuse heet Tineke)

  Ik ga naar de kapper om er mooi laagjes in te laten knippen. Mijn man kan prima een rechte lijn knippen, Maar laagjes.. 'iets' minder prima.

  Wij zijn van die mensen die er verdacht verzorgd uitzien. Zolang er water uit de kraan komt en ik aan gootsteenontstopper en olijfolie kan komen kunnen wij haren wassen en douchen.

 16. Ik heb lang maar niet al te lang haar. En ik hou het bij elkaar met een bananenkam. Gaat nog prima, maar op den duur wil ik het toch wel beter hanteerbaar hebben en zit die voorhoofds-lok me in de weg. Zelf bijknippen misschien? Vindt de kapper vast niet leuk.

 17. Ik heb net voor de lockdown een afspraak afgezegd omdat ik verkouden was, vorige week had ik wederom een afspraak maar die ging dus niet door. Ik hoop dat ik binnenkort kan gaan, iets met groeiende uitgroei

 18. Net als jou heb ik lang haar, een knot, staart, soms los! Lekker makkelijk. Dochter idem . Man en zoon knip ik zelf, ooit een cursus gedaan en nu profijt ervan. Met best prima resultaat aldus de mannen. Goede kapper schaar had ik al, wel een tondeuse online gekocht. Dat geld hebben we er al uitgehaald. 😊 Hoe doe jij dat met de mannen? Jij lijkt mij wel een type dat zelf de schaar ter hand neemt haha

  • Mijn man scheert zichzelf met een tondeuze en mijn zoons haar zit nu echt wel stom. Die moet nodig naar de kapper. Ik denk niet dat hij het mij laat doen : )

 19. ik ben nog de laatste dagen voor sluiting naar de kapper geweest
  maar het wordt hoog tijd, ik heb al een afspraak gemaakt
  Ik heb gisteren zelfs na 20 jaar of zo eens een krultang gebruikt
  -€en @->- voor jou.

 20. Mijn haar begint te lang te groeien. Ik weet niet eens mijn kapper open zijn. Ik denk van niet. Ik wacht verder af. Mijn haar is half lang al. Pfff... Geeft niet. Komt ook weer goed. Sommige mensen doen het zelf. Fijne zondag. Groetjes J&F.

 21. Mijn haar heeft het model dat maaanden zonder kapper kan. Wel begint de uitgroei verdacht minder blond te worden dan de onderkant. Mijn zonen zien er inderdaad niet uit, zelfs gel kan er niet meer voor zorgen dat hun ogen zichtbaar blijven.

  • Het haar van mijn zoon zit ook slordig inderdaad. Ik vind dat hij het wel gewoon lang kan laten groeien. Van de nood een deugd maken.

 22. Mijn haar begint een beetje op een jaren-80-kapsel te lijken. Eigenlijk wel leuk ...
  Het begint wel steeds grijzer te worden, maar dat vind ik eigenlijk ook wel leuk staan. Bovenop nog blond, bij het gezicht zilvergrijs. Tot nu toe liet ik het bijkleuren, maar ik heb besloten het nu gewoon verder grijs te laten worden.
  Ik ben per slot al 62, dus dan mag dat wel ...
  Een hartelijke groet van Jo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder