Hoe houd je koffie lekker vers?

koffie

Als je koffie zet met een Senseo heb je het vraagstuk: 'Hoe houd je de koffie lekker vers?' niet.

Want dan zet je gewoon telkens een vers kopje koffie. Maar niet iedereen heeft, of wil een Senseo. Zelf heb ik een prachtig roze koffiefilterapparaat van Douwe Egberts. Daarmee zet ik 's ochtends 3 kopjes koffie. En die drink ik vrijwel meteen op.

Maar stel je wilt koffie meenemen voor onderweg naar je werk. Of je wilt je koffie gewoon vers houden.

Hoe doe je dat dan?

Op mijn blog Koffiezettertje schreef ik er een post over.

Hoe houd jij je koffie vers?

Similar Posts

5 Comments

  1. Ik zet niet veel en doe de rest in een thermos voor in de voormiddag,ik zet koffie met een gewone koffiezetter een Senseo is te straf voor ons.

  2. Ik zet smorgens drie koppen, door op te gieten in een thermoskannetje.
    Verder drink ik amper koffie.Dat was vroeger wel anders, toen dronk ik liters koffie, ja echt, liters.

  3. Ja, dat kan als het water net kookte, dan wordt het te bitter.
    Het moet vijf minuten van de kook af zijn...dus eerst water koken, dan uitzetten en dan je koffie malen en in de filter doen is voor mij de juiste volgorde.Dan is hetwater net genoeg afgekoeld om op te gieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.