Reacties

Hoe geef je een feestje tijdens de coronacrisis? — 14 reacties

  1. Binnenkort ben ik zelf jarig. Ik doe niks aan. Helaas jammer voor jarigen. Corona virus moet eerst zonder zijn. Het blijft verlopig aan. Het is uitgesteld. Leuke linkjes.

    • Ja, je kunt nu inderdaad geen feestje geven thuis. Gelukkig kun je ook prima in je eentje of met je huisgenoten een verjaardag vieren vind ik altijd.

  2. Gelukkig is het weer ernaar! Gefeliciteerd, het is ook niet echt de tijd naar feesten. Een plaatselijke krant in de buurt is voor het helft gevuld met rouwadvertenties. Gister en vandaag rouwauto's zien staan in mijn eigen dorp. Het wandelvolk loopt nog gewoon naast elkaar, ook mensen die echt niet in 1 huis wonen. Volgens mij moeten ze hier ook met een rouwauto rond gaan rijden om het duidelijk te maken.

  3. Barbie baalt zeker dat ze niet naar de kapper kan, nu blijft provoceren in haar nakie, toch veel te koud.
    Zo is het ook gezellig en deze drie vriendinnen geven geen tegen woord. Hans

    • Bij een gender reveal struikel ik een beetje over het etiket dat een baby krijgt opgeplakt, terwijl hij of zij nog niet eens geboren is. Om die reden ben ik er geen fan van.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder