Reacties

Het is nog steeds heet in de Achterhoek — 33 reacties

  1. Hier, in het midden van het land, is het ook nog heet. Volop zon. Maar wel beter uit te houden dan afgelopen dagen. Nu is het buiten net zo warm als binnen. Hopelijk lukt het om die warmte uit huis te krijgen. Nog tips?

    • Ik zet hier dan maar alle ramen tegen elkaar open. Soms zelfs ook de voordeur, ook al weet ik dat ik dan een nieuw probleem krijg: vliegen. Maar alles om van die hitte af te komen!

  2. Hoie daar in de achterhoek, het is hier in de gemeente Molenlanden wel wat koeler maar met een benauwd sfeertje. Lucht is wat anders of je elk moment een bui kan verwachten en dat mag wel hoor. Natuur heeft dit erg hard nodig. Binnen is het wel warm en alle ramen staan heerlijk open om het door te laten waaien maar er staat te weinig wind. Geniet van het weekend en de dagen die komen gaan.

  3. Het leek goed te beginnen vanmorgen om 08.00 uur maar inmiddels is het alweer ruim 30 graden (midden van het land) maar hopelijk wordt het snel beter met dinsdag nog een uitschieter naar 29 graden. Regen kom maar door :-) Maar ja gisteren wat het nog 38 dus dat is ook weer meegenomen! Wat zul je blij zijn met de aanschaf van je airco in de slaapkamer :-)

  4. Bij mij is het prima uit te houden, hoewel m'n rondje fietsen net nog wel een beetje zweterig was. Buiten is het lekker fris, binnen wil 't bij mij nog niet echt afkoelen, maar ach, dan houd ik gewoon de tropen nog even vast;). Succes nog even; volgens mij komt bij jullie de verkoeling morgen!

  5. Hier, in Drenthe, is het zo’n 30 graden maar er is nu wel wat wind dus, voor ons, goed te doen. Binnen is het nu 26, zonder airco!

  6. Wij hebben inmiddels alle ramen, deuren en alles wat nog verder maar open kan open! De propeller staat inmiddels buiten om koudere lucht buiten (eindelijk) te blazen naar binnen. Als Brazilië liefhebber geen hekel aan warmte, maar met een giga geïsoleerd huis wel behoefte aan wat frisse lucht hihi. Begrijp uit de berichten dat het in de achterhoek nog een tandje warmer is! Succes met de hitte!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder