Similar Posts

33 Comments

  1. Hier, in het midden van het land, is het ook nog heet. Volop zon. Maar wel beter uit te houden dan afgelopen dagen. Nu is het buiten net zo warm als binnen. Hopelijk lukt het om die warmte uit huis te krijgen. Nog tips?

    1. Ik zet hier dan maar alle ramen tegen elkaar open. Soms zelfs ook de voordeur, ook al weet ik dat ik dan een nieuw probleem krijg: vliegen. Maar alles om van die hitte af te komen!

  2. Hoie daar in de achterhoek, het is hier in de gemeente Molenlanden wel wat koeler maar met een benauwd sfeertje. Lucht is wat anders of je elk moment een bui kan verwachten en dat mag wel hoor. Natuur heeft dit erg hard nodig. Binnen is het wel warm en alle ramen staan heerlijk open om het door te laten waaien maar er staat te weinig wind. Geniet van het weekend en de dagen die komen gaan.

  3. Het leek goed te beginnen vanmorgen om 08.00 uur maar inmiddels is het alweer ruim 30 graden (midden van het land) maar hopelijk wordt het snel beter met dinsdag nog een uitschieter naar 29 graden. Regen kom maar door :-) Maar ja gisteren wat het nog 38 dus dat is ook weer meegenomen! Wat zul je blij zijn met de aanschaf van je airco in de slaapkamer :-)

  4. In Den Haag is het 21 graden,heeerlijk afkoelen nu,een beetje geregend afgelopen nacht en lekker fris.

  5. Bij mij is het prima uit te houden, hoewel m’n rondje fietsen net nog wel een beetje zweterig was. Buiten is het lekker fris, binnen wil ‘t bij mij nog niet echt afkoelen, maar ach, dan houd ik gewoon de tropen nog even vast;). Succes nog even; volgens mij komt bij jullie de verkoeling morgen!

  6. Hier is het 32 graden buiten en 30 binnen incl. de slaapkamer, word er chagrijnig van en hoop snel op wat verkoeling!

  7. Hier, in Drenthe, is het zo’n 30 graden maar er is nu wel wat wind dus, voor ons, goed te doen. Binnen is het nu 26, zonder airco!

  8. Wij hebben inmiddels alle ramen, deuren en alles wat nog verder maar open kan open! De propeller staat inmiddels buiten om koudere lucht buiten (eindelijk) te blazen naar binnen. Als Brazilië liefhebber geen hekel aan warmte, maar met een giga geïsoleerd huis wel behoefte aan wat frisse lucht hihi. Begrijp uit de berichten dat het in de achterhoek nog een tandje warmer is! Succes met de hitte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.