Similar Posts

22 Comments

 1. Ja, daar komen we niet onderuit, het huishouden gaat altijd maar door.
  Weet er alles van, heb je het een schoon kun je aan het ander beginnen en dan weer terug om schoon te maken wat weer vies is geworden.
  Leuk filmpje, ze houden je in de gaten. Hans

 2. Precies, en daar is ook alle tijd voor, toch. Al dat gewandel met de familie moet maar eens afgelopen zijn. Niet meer naar het strand of het bos… Gewoon iedereen een doek in de had of onkruid wieden in de tuin.

  1. Mijn dochter maakte het filmpje, en appte dat naar me toe. Omdat het heel scheef was gefilmd, heb ik het in Canva gesleept en er deze kaart van gemaakt.

 3. Gisteravond werd ik met mijn eigen telefoon gefilmd toen ik met een kudde koeien stond te praten! Het moet niet gekker worden. Leuk gemaakt zo met dat schuine filmpje.

 4. Ik vind het wel leuk om je in actie te zien! En ik ben wel blij dat het huishouden gewoon door gaat, hoor. Geeft nog een beetje structuur. ;-)

 5. Na de eerste paar dagen met het hele gezin thuis ontdekte ik dat er niet zoveel veranderd was aan mijn leven. Mijn werk ging door, werk van de man ging door (wel allemaal vanuit huis), opvoeding van de kinderen ging door – ook al was dat thuis. Dat vond ik een geruststelling; al dat zelf-maken en besparen en eenvoudiger leven had voor een stevige basis gezorgd.
  Maar na iets langer thuis vind ik het ook iets vreemds hebben. De wereld staat op zijn kop en mijn dagelijkse beslommeringen gaan gewoon door…..ik dacht, ik zou iets écht belangrijks moeten doen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.