Reacties

Het boek van Soof - kook Soof boek: leuk leesvoer — 3 reacties

  1. Ik ken zowel de film als het boek niet, maar word nu toch wel heel nieuwsgierig...
    Ik wens je een heel fijne dag,
    Lieve groet,
    Mirjam

  2. Ik vond aan beide niet heul veul aan ook. Mijn ideale kookboek bevat veel mooie foto's van elk gerecht in het boek minstens 1. Is in heldere taal geschreven, er zitten "normale" ingrediënten in. Bevat ook een paar nieuwe vegetarische recepten. En is bij voorkeur van een van mijn lieflings koks, bv Jamie of NIgella. En speelt in op het seizoen waarin we leven.

  3. Ik heb een zwak voor kookboeken en ik heb er genoeg, een hele kast vol. Het begint met het uiterlijk, liefst een idyllisch plaatje! Dan kijk ik het in en als er een recept in staat dat ik graag zou maken, ga ik al bijna overstag. Dan doe ik een trucje, ik laat het boek openvallen op een willekeurige bladzijde en kijk hoe de sfeer daar is. Dan haak ik af of ik raak ervan overtuigd dat het bestemd is voor mij. Maar dan komen er natuurlijk andere, financiële kanten kijken! Ja, ja zo gaat dat bij mij...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder