Reacties

Hema ontbijt kan even niet meer vanwege corona — 18 reacties

 1. In België zijn alle horeca zaken sinds vrijdag middernacht gesloten tot 3 april. Belgische jongeren zijn zaterdag naar Nederland en Duitsland getrokken om daar te gaan feesten. Ik denk dat ze niet beseffen dat die maatregel er niet voor niets komt.

 2. Het schaamrood stijgt me naar de wangen als ik aan de lockdownfeestjes van vrijdagavond denk en aan de uitstappen naar Nederland gisteren. Domme Belgen. Het is onwaarschijnlijk om nu nog steeds dit niet serieus te nemen. De Italianen vragen zich af of we dan echt niets geleerd hebben van de miserie waarin zij nu zitten. Dat ook Nederland maar snel serieuze maatregelen neemt want dit trekt op niks.

 3. Wij kregen hier zojuist bericht dat op de school van mijn jongste zoon een leraar in het ziekenhuis ligt met corona. Hij heeft ook kinderen op school, en vanaf morgen gaat de school daarom dicht.

 4. De reacties die ik onder zo'n bericht zag, vond ik echt bizar... Hema greep wat mij betreft terecht in, maar het werd ze niet door iedereen in dank afgenomen. Even thuis ontbijten dan maar;).

 5. Gelukkig ben ik niet afhankelijk van een Hema ontbijt.
  Ik ontbijt namelijk altijd thuis! Heerlijke müsli met kwark en wat fruit.
  Dat krijg je nergens zo lekker en gezond.

  Blijf gezond, Nicole!
  Liefs van Marlou

 6. ik snap de Hema niet... alle restaurants moeten sluiten en deze geldwolven blijven gewoon door open... hoe dom en helemaal hoe dom de mensen die er gaan zitten Corona happen...
  Met zwarte piet was de Hema zo klaar... geen zwarte piet meer...
  Maar nu heerst er een dodelijk corona virus en zeggen ze... van 10 tot 4 mag u met zijn allen gaan zitten...
  te zot voor woorden

  • Ja, hier in Doetinchem was het altijd behoorlijk druk meteen om 9 uur in het restaurant met mensen die voor het ontbijtje kwamen. En dat waren vooral wat oudere mensen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder