Hema ontbijt kan even niet meer vanwege corona

Hema ontbijt corona

Veel mensen maken gebruik van het goedkope Hema ontbijtje. Ooit kostte het zelfs maar 1,-!

Inmiddels is het prijskaartje 2,- maar dat is nog steeds heel budgetvriendelijk.

Hema ontbijt en 4-uurtje even niet meer mogelijk

Maar vanwege het coronavirus kun je het Hema ontbijt voorlopig even niet meer meer eten, want de restaurants in de Hema gaan pas om 10 uur open. En na tienen geldt de aanbieding niet meer. Ook de aanbieding van de Hema rond 4 uur vervalt: het restaurant sluit dan namelijk weer.

De voorlopige openingstijden van Hema restaurants zijn van 10 tot 16 uur.

Waarom?

De Hema sluit hiermee aan op de oproep van het kabinet om het contact met kwetsbare personen te beperken. Volgens Hema ‘topman’ Tjeerd Jegen komen er veel ouderen bij de Hema.

Update: gelukkig kun je nu weer overal terecht voor een goedkoop ontbijtje!

En voor een Hema 4 uurtje ook!

Similar Posts

18 Comments

 1. In België zijn alle horeca zaken sinds vrijdag middernacht gesloten tot 3 april. Belgische jongeren zijn zaterdag naar Nederland en Duitsland getrokken om daar te gaan feesten. Ik denk dat ze niet beseffen dat die maatregel er niet voor niets komt.

  1. En Belgische ouderen trokken naar Zeeuwse terrassen om daar het verbod te ontduiken.

   In elke leeftijdsgroep heb je idioten.

 2. Het schaamrood stijgt me naar de wangen als ik aan de lockdownfeestjes van vrijdagavond denk en aan de uitstappen naar Nederland gisteren. Domme Belgen. Het is onwaarschijnlijk om nu nog steeds dit niet serieus te nemen. De Italianen vragen zich af of we dan echt niets geleerd hebben van de miserie waarin zij nu zitten. Dat ook Nederland maar snel serieuze maatregelen neemt want dit trekt op niks.

 3. Wij kregen hier zojuist bericht dat op de school van mijn jongste zoon een leraar in het ziekenhuis ligt met corona. Hij heeft ook kinderen op school, en vanaf morgen gaat de school daarom dicht.

 4. De reacties die ik onder zo’n bericht zag, vond ik echt bizar… Hema greep wat mij betreft terecht in, maar het werd ze niet door iedereen in dank afgenomen. Even thuis ontbijten dan maar;).

 5. ik maak altijd mijn ontbijtje zelf, maar in deze tijden moet je het niet gaan zoeken, thuis blijven en gaan werken, je mag nog winkelen, dat is de boodschap
  -Een @->- voor jou*

 6. Gelukkig ben ik niet afhankelijk van een Hema ontbijt.
  Ik ontbijt namelijk altijd thuis! Heerlijke müsli met kwark en wat fruit.
  Dat krijg je nergens zo lekker en gezond.

  Blijf gezond, Nicole!
  Liefs van Marlou

 7. ik snap de Hema niet… alle restaurants moeten sluiten en deze geldwolven blijven gewoon door open… hoe dom en helemaal hoe dom de mensen die er gaan zitten Corona happen…
  Met zwarte piet was de Hema zo klaar… geen zwarte piet meer…
  Maar nu heerst er een dodelijk corona virus en zeggen ze… van 10 tot 4 mag u met zijn allen gaan zitten…
  te zot voor woorden

  1. Ja, hier in Doetinchem was het altijd behoorlijk druk meteen om 9 uur in het restaurant met mensen die voor het ontbijtje kwamen. En dat waren vooral wat oudere mensen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.