Reacties

De wil van God is voor velerlei interpretatie vatbaar — 13 reacties

  1. Ik keek wel af en toe ernaar. Deze man wilde wel van alles van doen met nieuwe huis. Waar haalde geld verdaan. Sommige vrouwen wilden eigenlijk niet. Wel apart om te zien. Niet altijd kan ik naar kijken. Gewoon toevallig dat ik ging zappen. Zijn wel aparte mensen.

  2. Ik keek ook af en toe. Vond het interessant, maar inderdaad leverde het vooral vragen op. Hóe doen ze dit? En ook, hoe doen die vrouwen dat? Het idee dat hij na jou weer naar een ander gaat. Ik zou gék worden.

  3. Hij krijgt waarschijnlijk geld voor de opnames en alle herhalingen zullen wel geld in het laatje brengen. Ik heb de serie niet gezien. Ik ben niet zo gek op reality tv.

    • Ja, ze zullen inderdaad ook wel betaald worden voor hun deelname aan het programma. Dat is in ieder geval al een duidelijk inkomen. Ik krijg niet de indruk dat Kody een baan heeft verder...

  4. Ik vind dit ook geweldig om te kijken. De 2e vrouw is makelaar en Robyn heeft een bestseller geschreven, verder krijgen ze natuurlijk veel geld voor die serie, maar dan nog. Ik vraag het me ook af.

  5. Je vraagt je toch af wat er echt is. Tenminste ik wel. En polygamie? Ik moet er niet aan denken. Ik wil die ene die ik nu heb al af en toe achter het behang plakken. Laat staan dat je er vier rond hebt lopen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder