Hèhè, de kerstboom staat

Het heeft even wat langer geduurd, dan anders maar de kerstboom staat. Normaal zetten we de kerstboom een week na 5 december, maar omdat we een feestje hadden was daar die dag geen tijd voor. Al met al werd het daardoor een weekje later.

kerstboom

Lees ook: Wanneer mag je de kerstboom zetten?

Heb jij de kerstboom al staan? En zo ja, sinds wanneer?

 

Similar Posts

34 Comments

 1. Stiekem hadden wij de boom op 3 december al staan! In mijn verdediging, mijn dochter wilde ‘m echt heel graag opzetten, Sinterklaas zou dat niet erg vinden zei ze!

  Hij staat er in elk geval lekker gezellig bij toch, en ach, zolang hij maar vóór de kerst staat toch!?

  1. Goed argument van je dochter : )

   De kerstboom staat er inderdaad gezellig bij. Maar volgend jaar wil ik het toch weer een week je eerder doen. Ik heb ‘m toch gemist!

 2. Hier al op 6 dec!
  Normaal het weekend na sint, maar nu viel het zo dat we hem zondag al haalden.Een echte he.
  Kan niet wachten tot 1 jan, kan al die rotzooi weer weg;)

 3. Hier al op 10 december en dat is voor ons ook niet vroeg. We zijn het eigenlijk vroeger gewend… Maar we genieten er nu heerlijk van.
  Fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  1. Ja je hebt van die mooie kleedjes, rond met een opening zodat je het rond de poot kunt wikkelen. Bijvoorbeeld wit, beetje zacht, netof er sneeuw ligt :-)

 4. Wij hebben dit jaar geen boom. De jaren, waarin we wel een boom hebben wordt die in het laatste weekeinde voor kerst geplaats en op oudejaarsdag weer opgeruimd! Wel altijd een speciaal voor kerst gekweekte boom!

 5. Wij doen dit jaar geen kerstboom, maar het ziet er wel erg gezellig uit! We zijn hier alleen niet zo van de kerst.

 6. Ziet er gezellig uit. Zie ik dat nou goed dat de top bezwijkt onder de piek?

  Sinds vorige zaterdag (een week na Sinterklaas) staat hier in huis een boom. Gevoelsmatig had ‘ie dit jaar wel wat langer weg mogen blijven, maar de auto is er alleen in het weekend, dus dat zijn de momenten voor dit soort acties. En nog een week later, dat was me net te laat. Afwegingen hè.

 7. Leuke boom! Gezellig zo met al die kleurtjes.

  Bij ons staat hij sinds de donderdag na sinterklaas geloof ik. Hij hangt vol met rode en gouden ballen en slingers en van die gekleurde, knipperende ledlichtjes.

 8. Ik vind jullie boom mooi kleurrijk!
  Die van ons staat ruim een week binnen en heeft inmiddels (te witte) lichtjes. Nu nog versieren, maar niet veel puf.
  Meestal versieren we de boel gelijk na Sinterklaas.

  1. Onze boom is inderdaad meestal behoorlijk kleurrijk. Er hangen ook allerlei verfomfaaide kerstballen in die de kinderen zelf ooit gemaakt hebben. En kerstkaarten zet ik er ook in.

 9. Vrolijke kesrtboom!
  Wij hebben geen kerstboom, alleen wat kersterige waxinelichthouders en een paar verdwaalde kerstballen ernaast. Ik wilde eigenlijk nog iets echt leuks kopen maar ben niks tegen gekomen wat ik leuk genoeg vond.

  1. Ik word momenteel vooral heel blij van mijn daglichtlamp. Dan heb je de zomerzon in huis. Zoooo lekker en net of de wereld ineens een stuk groter is.

 10. Wat een gezellige kerstboom! Ik heb een klein houten kerstboompje en vooral veel kaarsjes aan. Maar ik zie – onder andere op de blogs – zoveel mooi versierde kerstbomen voorbij komen, dat ik er volgend jaar misschien zelf toch ook wel eentje neer ga zetten :-)

 11. Voor het eerst sinds enkele jaren staat de kerstboom bij ons weer, dit keer al op 6 december omdat het handig uit kwam die zondag! De week en het weekend daarna waren we weinig thuis.

  Maar eerlijk is eerlijk het is gedaan omdat de meiden graag een kerstboom wilde.

 12. Dat ziet er gezellig uit!
  Wij hebben op 6 december de boom neergezet. Dan is het voor de kinderen ook duidelijk dat er geen schoen meer wordt gezet en Sinterklaas echt naar huis is. ;)

 13. Het staat toch elk jaar weer extra gezellig als de kerstboom er staat vind ik.
  Vlak na sinterklaas heeft mijn oudste de boom gezet en versierd, daar heeft hij altijd zoveel plezier in.

 14. Gezellige boom hoor! De kerst kan beginnen bij jullie.
  Wij hebben hem nog niet zo heel lang staan een klein weekje ofzo.
  De kransjes zijn al uit de boom gegeten hahaha en niet alleen door de kids ;)

  1. Grappig dat de kerstkransjes er al uit gegeten zijn! Herkenbaar ook. Wij hadden andere jaren van die chocolade kerstballen maar die moet ik nu nog even kopen. Die worden ook graag opgepeuzeld. Zo rechtstreeks uit de boom : )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.