Een heel dorp wordt gek

wake

In het boek Wake van Elizabeth Knox worden de mensen in een dorpje in Nieuw Zeeland ineens gek. En niet zo’n klein beetje. Ze worden gek in de zin dat ze zichzelf of elkaar gruwelijk aan het einde brengen.

Toen ik het boek in de bibliotheek zag liggen, was ik meteen geïntrigeerd.

Lees nu op mijn blog over boeken of het boek net zo mooi was als ik dacht!

Wat maakt dat jij een boek meeneemt uit de bieb of boekhandel? Wat ‘triggert’ jou?

Similar Posts

8 Comments

  1. Ik zou dit boek ook gepakt hebben! Die spanning van ‘waarom’ ze dan gek worden spreekt mij wel aan ????. Ik vind de walking dead ook leuk om naar te kijken. Heeft er wat weg van..

    1. Ja, daar heeft het inderdaad wel wat van weg Essma. Ik ben ook fan van the Walking Dead. Maar het zevende seizoen vind ik wel een beetje hap snap, met erg veel karakters.

  2. Sinds een paar jaar heb ik een e-reader. Daardoor kom ik bijna niet meer in de bieb…Ik hou wel van spannende boeken, al moet ik zeggen dat ik dat genre sinds mijn laatste zwangerschap niet meer lees. Hormonen?

  3. Toch zou ik het wel willen lezen. Ik had zo’n verklaring ook wel een beetje verwacht, na het lezen van dit stukje al eigenlijk, en dat schrikt mij in ieder geval niet af :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.