Reacties

Lente outfit voor een prikkie — 18 reacties

 1. Ik begin langzaam te veranderen naar de lente! Heel leuk rokje .......maar trek aub die Uggs uit!????????????????????????jij hebt van die prachtige laarzen voor eronder!!!

 2. Ik draag nog mijn truien zeker om buiten te gaan ,ik ben nogal een koukleum tegenwoordig ik wacht op mooi weer om mijn lente kledij boven te halen

 3. Zomerse kleding, maar mij nog te fris!
  Ik haal dergelijke kleding pas uit de kast als de temperatuur minstens rond de 20 graden gaat schommelen, tot die tijd lekker een trui aan en mouwen opstropen in de zon ;)

  Het was trouwens vanmiddag in mijn beschutte tuinhoekje 40 graden in de zon, dat belooft nog wat voor de zomer...
  Toch is het nog een andere warmte dan in de zomer, want te warm had ik het niet met mijn trui aan.

  Groetjes Lily

 4. Je ziet er leuk uit maar ik ga nog voor een lange broek met vestje met lange mouwen!
  Als je zulke goedkope kleding koopt vraag je jezelf dan niet af waar het vandaan komt en wie er voor 'n hongerloontje aan gewerkt heeft? Ik ben zo bang dat zulke goedkope kleding gemakt wordt door kinderen/volwassenen die uitgebuit worden.

 5. Ik wil wel maar ik vind het nog te koud. Vandaag had ik een sweater aan en op de fiets een spijkerjasje erover. Was goed te doen. Ik kan niet wachten tot het nog wat warmer is en ik (als koukleum) ook met blote benen naar buiten kan ????????

 6. Met een vestje en dikke pantys kan je je setje nog upgraden tot iets warmers.
  En die Uggs, nou ja, als je niet bij de koning op bezoek gaat en lekker thuis rondloopt mag dat best.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>