Heb je al meegedaan aan de linkparty?

Nicole

Elke zondag is er een linkparty op Huisvlijt. Dat wil zeggen dat bloggers hun blogposts kunnen ‘spammen,’ oftewel een link naar hun blog achterlaten. Dat is leuk voor bloggers, én de bezoekers van Huisvlijt, want je kunt zo nog eens andere en nieuwe blogs ontdekken.

Het leek me leuk om halverwege de week even een herinnering te plaatsen, zodat mensen die nog niet hadden meegedaan, dat alsnog kunnen doen.

Deel jouw blog en ontdek leuke nieuwe blogs!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Ga je gang! En voel je vrij om meerdere blogposts te delen.

Similar Posts

12 Comments

 1. Ik doe eigenlijk iedere week mee! Soms zou ik het wel leuk vinden hoeveel kliks de winnaar uiteindelijk heeft gehad, zodat ik een beetje kan vergelijken. Ik vind het soms lastig in te schatten of een blogpost wel of niet aan zal slaan bij de linkparty. Ook een top 3 zou leuk zijn, dat levert ook wat informatie op over wat wel en niet werkt.

 2. Ook ik heb nog niet nee gedaan omdat mijn blog op dit moment niet echt gezellig is .Maar later als het beter gaat wil ik wel meedoen .Wat zie je er trouwens schattig uit met de theemuts op je hoofd

  1. Dankjewel Elisabeth : )

   En voel je vrij om mee te doen, ook als je blog niet ‘gezellig’ is. Dat weerspiegelt ook het leven. Tenzij je het zelf niet prettig vindt om dan mee te doen natuurlijk.

 3. Nee, zeker niet gedaan. Ik deed het eens toen ik hier net kwam lezen maar het leverde geen nieuwe lezers op en de blogs waar ik reageerde kwamen niet terug.
  Ik vind je thee muts geweldig. Die foto lokte me gewoon naar dit logje. :D

  1. Dankjewel voor de leuke feedback op de foto John. Dat vind ik fijn.

   Jammer dat mensen niet bij je terugreageerden inderdaad. Dat is toch wel wat zo’n linkparty leuk maakt: dat mensen elkaar bezoeken.

 4. Grappig dat de fotograaf in de theepot is te zien. Spam je blog doe ik niet aan mee, geen behoefte.
  Ik lees wel bij anderen, soms komt mij daar te veel reclame voorbij.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.