Reacties

Heb je al meegedaan aan de linkparty? — 12 reacties

 1. Ik doe eigenlijk iedere week mee! Soms zou ik het wel leuk vinden hoeveel kliks de winnaar uiteindelijk heeft gehad, zodat ik een beetje kan vergelijken. Ik vind het soms lastig in te schatten of een blogpost wel of niet aan zal slaan bij de linkparty. Ook een top 3 zou leuk zijn, dat levert ook wat informatie op over wat wel en niet werkt.

 2. Ook ik heb nog niet nee gedaan omdat mijn blog op dit moment niet echt gezellig is .Maar later als het beter gaat wil ik wel meedoen .Wat zie je er trouwens schattig uit met de theemuts op je hoofd

  • Dankjewel Elisabeth : )

   En voel je vrij om mee te doen, ook als je blog niet 'gezellig' is. Dat weerspiegelt ook het leven. Tenzij je het zelf niet prettig vindt om dan mee te doen natuurlijk.

 3. Nee, zeker niet gedaan. Ik deed het eens toen ik hier net kwam lezen maar het leverde geen nieuwe lezers op en de blogs waar ik reageerde kwamen niet terug.
  Ik vind je thee muts geweldig. Die foto lokte me gewoon naar dit logje. :D

  • Dankjewel voor de leuke feedback op de foto John. Dat vind ik fijn.

   Jammer dat mensen niet bij je terugreageerden inderdaad. Dat is toch wel wat zo'n linkparty leuk maakt: dat mensen elkaar bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder