Reacties

Happy Huis door Chartlotte Hedeman van RICE — 13 reacties

  1. Eerlijk gezegd kijk ik zelden of nooit in zulke boeken. Ik kijk wel graag naar woonprogramma's zoals Eigen huis en tuin en daar komen soms best wel leuke dingen ideeën langs.

    • Ik ben juist een beetje afgeknapt op die woonprogramma's. Ik heb het gevoel dat ze altijd zo'n lelijke rode stip op de muur willen verven. En dan zetten ze overal kaarsjes neer, en daardoor lijkt het nog wat… Ik heb vaak te doen met die arme mensen die hebben meegedaan.

  2. ik vind zulke boeken veel te duur voor wat je eruit kunt halen, en de woonprogrammas van tegenwoordig gaan ook alleen maar over trends en hoe je je huis moet pimpen naar de laatste trends , laatst was er nog een stel dat toch echt een nieuwe keuken moest ,want hun oude kon toch echt niet meer, nou ik wou dat ik hun oude keuken had. vind het heel jammer dat er niet meer ingespeeld word op recyclen en hergebruiken, ja af en toe komt er een klein tipje voorbij,maar meestal gaat het er toch over dat er vernieuwd moet worden.

    • Ik vind het ook belangrijker dat er wordt gekeken naar de persoonlijke smáák van mensen dan naar wat er in de mode is! Dat vond ik altijd leuk aan Trinny en Susannah van What not to wear. Zij keken naar het lichaam van de vrouw, en niet naar de mode.

    • De tips in dit boek vond ik in ieder geval niet geweldig. Ook al heb ik wel fijn plaatjes gekeken. Het leukst vind ik boeken over spullen uit de kringloop, en hoe ze die weer gebruiken.

  3. Ach, altijd leuk om eens door te kijken. Ik houd ook wel van kleur in huis maar ik heb niet van alles door elkaar. Bij mij is het allemaal op elkaar afgestemd. Dat vind ik dan weer leuk.

  4. Alles door elkaar met felle kleuren moet wel van houden. Ik vind meer voor de jongelui. Wij hebben zachte tinten. Behang parel moer en onderste stuk effen. Met band in midden. Kussen en bank ook rustig van kleur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>