Reacties

Handlettering doe je zo — 32 reacties

 1. Mijn dochter is helemaal into handlettering! Zij vindt het zo geweldig en ze kan het ook echt goed. De exemplaren van de Action, weet ik niet of ze die heeft, zal ik eens bekijken, ze heeft er nml een paar voor haa rapport gehad.

 2. Alweer een nieuw onderwerp! Hoe krijg je het toch elke x weer voor elkaar? Zoveel onderwerpen en dat elke dag. Logisch dat het Huisvlijt.com zo populair is. Bedankt ik lees ze met veel plezier.

  Gr. Suzie

 3. Ooit, heel lang terug een speciale set met pennen aangeschaft en er lang mee bezig geweest, maar toen werd ik volwassen, ben ik getrouwd, kwamen de kinderen... Maar ik ga het weer oppakken, want ik heb het setje nog steeds.

 4. Handig dat soort boeken. Ik houd zelf heel erg van tekenen, maar dan weer niet van dit soort dingen. Ik had, toen ik klein was, een boek over hoe je stripfiguren tekent. Zoooo leuk! :)

 5. Ik vind het altijd erg leuk om te zien en heb ook al een paar keer met dit boek in handen gestaan. Voor de vakantie het boek van de action gekocht maar nog niet in begonnen. Denk dat het niet helemaal mijn ding is:)

 6. Ik vind het erg leuk en denk dat wil ik ook. Maar ik weet toch al dat ik er niks mee ga doen. Ik heb geen bulletjournaal waar het bv veel in gebruikt wordt. Ook geen kaarten maakster waar je het kan toepassen.
  Dus het blijft bij het kijken en het mooi vinden wat anderen maken.

 7. Ik deed het vroeger heel veel. Nog steeds vraagt mijn moeder of ik de kaarten wil schrijven vanwege de mooie letters. Idee om mijn dochter te laten doen, moet zo toch nog even naar action

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder