Reacties

Groot pak waspoeder wast minder goed dan klein pak — 17 reacties

 1. Als ik dat lees voel ik mij opgelicht. Dus groter is "goedkoper", maar de kwaliteit is absoluut een heel stuk slechter. Dit moeten de fabrikanten hebben geweten. Pure oplichting.

 2. Ik heb deze nog nooit gekocht. Ik koop altijd bij de Action Totaalwasmiddel 2 kg voor € 1,99. Prima wasmiddel, mijn was wordt altijd schoon.

 3. Echt.... kwalijke zaak... merken maken zich onbetrouwbaar en ongeloofwaardig!
  Ik vind dit consumentenmisleiding.
  Ik koop geen grootverpakking vanwege ons kleine gezin, doch wanneer ik een groter gezin zou hebben kocht ik zeker grootverpakking!

  • Dit heb ik een tijd gedaan maar het werkte niet zo goed, waste niet zo schoon. Hoe doe jij het? Ik ben benieuwd.

 4. Wij kopen altijd een. Groot verpakking echter wel van een ander merk. Ik hoop stiekem dat dit merk niet dezelfde truuk uithaalt. Ik kocht eens een goedkoopmerk was poeder waar van ik wat wilde oplossen om een handwasje mee te doen en ontdekte dat er een deel zilverzand in zat! Sinds dien heb ik die variant niet meer gekocht.

 5. Het is geen truc: ook wasmiddel heeft een beperkte houdbaarheid door de chemische reacties die gewoon doorgaan in het pak onder invloed van zuurstof. zo'n groot pak staat gewoon langer open. Daarom stort ik de hele handel altijd in meerdere luchtdicht afgesloten lichtdichte bakken die ik dan 1 voor 1 opgebruik.

  Ook vind er in zo'n groot pak vaak ontmenging plaats en ik neem aan dat jullie niet voor elke wasbeurt je verpakking schudden om de hele handel weer goed te mengen. Er is daardoor een wezenlijk verschil tussen het bovenste deel van het pak en het onderste deel in de samenstelling. En dit is niet te voorkomen door een andere samenstelling, het heeft alles te maken met verschil in deeltjes grootte tussen de verschillende onderdelen van het product.

  • Dat is interessant om te weten Viviene. Bedankt voor de aanvulling. Eigenlijk hadden ze dit bij de Consumentengids ook even moeten zeggen dan.

 6. Ik heb vroeger Formil gebprobeerd en ik vond dat spul zo stinken dat ik het nooit jeer heb gekocht. Ik gebruik liefst Ariel voor de witte was, voor gekleurde iets van de Action en voor donkere was huishoudazijn. Ipv wasverzachter gebruik ik ook huishoudazijn.
  Die heel grote pakken vind ik onhandig. Wel toevallig deze week van die grote verpakkingen van Sun vaatwasmiddel gekocht. Het is de actie 1+1. Dus vier van die grote flacons. Deze week komt de nieuwe vaatwasser! Ik heb jaren geen vaatwasser gehad.

 7. Ik koop nooit Formil en sowieso nooit grootverpakkingen. Je bent namelijk niet altijd goedkoper uit met grootverpakkingen. Je moet altijd goed kijken hoeveel wasjes je eruit kan halen. En dat vergelijken met andere aanbiedingen.

 8. Ariel vind ik vies ruikende dure troep. Ik gebruik vloeibaar van Lidl die werkt beter. Voor kleur huismerk Jumbo. Het zijn fuckers ze maken grote pakken maar je moet er meer van gebruiken. Wasmachines zijn blijer met vloeibaar geloof dat er ook iets met het mengen van de middelen was..?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder