Gratis bij Albert Heijn: 2 blikjes Radler Fris 0,0

Screen Shot 2019 07 22 at 13.02.01

Kreeg ik vanochtend bij het afrekenen van de weekboodschappen toch alweer wat gratis bij Albert Heijn! Dit keer waren het twee blikjes Radler Fris 0,0 met grapefruitsmaak.

Ik merkte niet eens dat ik ze kreeg….

Totaal ongemerkt, want ik riep de meneer na mij nog na: ‘Meneer? U vergeet deze twee blikjes!’ Maar toen kwam de kassière tussenbeide en zei dat ik die gratis kreeg. Eerlijk gezegd lijkt het me marketingtechnisch niet optimaal als je mensen dingen gratis geeft, zonder dat ze het merken. Maar goed, wie ben ik.

Is het bier? Is het een frisdrankje?

Zelf houd ik niet van bier, en het label Amstel Bier schrikt me een beetje af. Maar als ik het goed begrijp is dit een soort frisdrankje. Dat kan komt één van mijn kinderen vast wel eens van pas. Zelf houd ik het gewoon bij thee, koffie en spa rood.

De gratis Blue Band kwam mij beter van pas : )

Wat was het laatste dat jij gratis kreeg?

 

Similar Posts

21 Comments

  1. Fijn om dit gratis te krijgen, maar mensen die statines gebruiken voor hoog cholesterol mogen dit niet drinken vanwege de grapefruit.

  2. Ik krijg zoveel gratis in de HelloFresh box elke week, dat het gewoon opvalt als er toevallig een keertje niks bij zit. Icetea, zakjes dure thee, nieuwe sausjes, flesjes bier, flesjes Crodino, smeerspul voor op brood, hummus, koekjes, snoepjes…
    Soms zit er een foldertje bij met uitleg over het gratis product. Het is best leuk, hoor.

  3. Het laatste gratis ding dat ik kreeg was (na de Rivella, bluh) een pakje heerlijke Becel-boter, ook bij de Appie. Echt heel lekker, alleen bleek ‘t niet zo’n goed idee voor mijn prikkelbare darm. Ik heb er dus maar iemand anders blij mee gemaakt.

  4. Heerlijk deze blikjes ik koop ze altijd bij de AH zijn 0,78 cent per stuk…moet je wel ijskoud drinken niet elke dag maar soms voor de afwisseling. Nu met die hitte voornamelijk water en koude thee.

  5. Ik heb nou nog nooit iets gratis gekregen bij Appie. Ook nooit gezien dat andere klanten bij de kassa iets gratis kregen. Kennelijk doet niet elke AH hieraan mee.

  6. Ik kreeg ze vorige week aangeboden. De mevrouw voor mij pakte de aangeboden twee exemplaren gretig aan, daarom heb ik haar ‘mijn’ exemplaren aangeboden. Eerlijk geschreven vind ik deze manier van reclame maken ook irritant! Het gaat altijd om levensmiddelen die we niet nodig hebben en die niets toevoegen, behalve allerlei nep-smaken.

  7. Ik kreeg ook dit blikje en vond het dus ontzettend lekker. Ik ben een bier drinker en 0.0% drink ik eigenlijk nooit omdat als ik de bob ben ik gewoon helemaal niets rink, maar ik vond deze Radler erg lekker. Ik vind het juist wel leuke n goed dat e je op deze manier laten proeven.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.