Reacties

Gratis bij Albert Heijn: 2 blikjes Radler Fris 0,0 — 21 reacties

  1. Fijn om dit gratis te krijgen, maar mensen die statines gebruiken voor hoog cholesterol mogen dit niet drinken vanwege de grapefruit.

  2. Ik krijg zoveel gratis in de HelloFresh box elke week, dat het gewoon opvalt als er toevallig een keertje niks bij zit. Icetea, zakjes dure thee, nieuwe sausjes, flesjes bier, flesjes Crodino, smeerspul voor op brood, hummus, koekjes, snoepjes...
    Soms zit er een foldertje bij met uitleg over het gratis product. Het is best leuk, hoor.

  3. Het laatste gratis ding dat ik kreeg was (na de Rivella, bluh) een pakje heerlijke Becel-boter, ook bij de Appie. Echt heel lekker, alleen bleek 't niet zo'n goed idee voor mijn prikkelbare darm. Ik heb er dus maar iemand anders blij mee gemaakt.

  4. Heerlijk deze blikjes ik koop ze altijd bij de AH zijn 0,78 cent per stuk...moet je wel ijskoud drinken niet elke dag maar soms voor de afwisseling. Nu met die hitte voornamelijk water en koude thee.

  5. Ik heb nou nog nooit iets gratis gekregen bij Appie. Ook nooit gezien dat andere klanten bij de kassa iets gratis kregen. Kennelijk doet niet elke AH hieraan mee.

  6. Ik kreeg ze vorige week aangeboden. De mevrouw voor mij pakte de aangeboden twee exemplaren gretig aan, daarom heb ik haar ‘mijn’ exemplaren aangeboden. Eerlijk geschreven vind ik deze manier van reclame maken ook irritant! Het gaat altijd om levensmiddelen die we niet nodig hebben en die niets toevoegen, behalve allerlei nep-smaken.

  7. Ik kreeg ook dit blikje en vond het dus ontzettend lekker. Ik ben een bier drinker en 0.0% drink ik eigenlijk nooit omdat als ik de bob ben ik gewoon helemaal niets rink, maar ik vond deze Radler erg lekker. Ik vind het juist wel leuke n goed dat e je op deze manier laten proeven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>