Reacties

Google gaat pop-ups afstraffen : ))) — 18 reacties

  1. het is reuze irritant. Bij sommige blogs krijg je ook allerlei reclames aan de zijkant. Hoe zit dat dan? Hier bij jou ook.Bovenaan en opzij? Of is dat iets dat jij er iets mee"verdient". Geen idee hoor, zolang ze maar niet tijdens het lezen tevoorschijn komen..
    Groet, Wilma

    • De reclame die je op Huisvlijt aan de zijkant ziet is van Google Adsense. Die 'popt' niet op maar is gewoon onderdeel van de sidebar. Als je er langs wilt kijken kun je dat makkelijk doen.

      Maar het is voor mij inderdaad een bron van inkomsten.

  2. Ik heb ook echt een hekel aan die popups. Meestal doe ik niet eens een poging om de pop-up weg te klikken, maar klik ik meteen de site weg. Vooral op mijn mobiel. Daar neemt het vaak mijn hele beeld in beslag :(

  3. Zo! Dat is nog eens goed nieuws zeg! Ik HAAT popups, als ik er eentje voor mijn neus krijg, klik ik de hele site weg. Ook als het een aanbieding is van korting ofzo. Ik snapte al niet wat de winst zou zijn van zoiets. Ik hoor alleen maar dat mensen het irritant vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder