Google gaat pop-ups afstraffen : )))

pop-ups
Bron: Shutterstock

Steeds meer bloggers gebruiken pop-ups om je over te halen om je te abonneren op hun blog.

Ik vind die pop-ups verschrikkelijk!

Het eerste wat ik doe is geïrriteerd zoeken naar het kruisje zodat ik 'm kan wegklikken. En als ik dat niet snel genoeg vind, dan klik ik gewoon het hele blog weg.

Dus ik vind het goed nieuws dat Google pop-ups gaat afstraffen.

Lees ook mijn post over ontgooglen!

Wat vind jij van pop-ups?

 

Similar Posts

18 Comments

  1. het is reuze irritant. Bij sommige blogs krijg je ook allerlei reclames aan de zijkant. Hoe zit dat dan? Hier bij jou ook.Bovenaan en opzij? Of is dat iets dat jij er iets mee"verdient". Geen idee hoor, zolang ze maar niet tijdens het lezen tevoorschijn komen..
    Groet, Wilma

    1. De reclame die je op Huisvlijt aan de zijkant ziet is van Google Adsense. Die 'popt' niet op maar is gewoon onderdeel van de sidebar. Als je er langs wilt kijken kun je dat makkelijk doen.

      Maar het is voor mij inderdaad een bron van inkomsten.

  2. Ik heb ook echt een hekel aan die popups. Meestal doe ik niet eens een poging om de pop-up weg te klikken, maar klik ik meteen de site weg. Vooral op mijn mobiel. Daar neemt het vaak mijn hele beeld in beslag :(

  3. Zo! Dat is nog eens goed nieuws zeg! Ik HAAT popups, als ik er eentje voor mijn neus krijg, klik ik de hele site weg. Ook als het een aanbieding is van korting ofzo. Ik snapte al niet wat de winst zou zijn van zoiets. Ik hoor alleen maar dat mensen het irritant vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.