Giveaway: een Moederstuur!

Toen ik twee kleine kinderen had, en zwanger was van de derde, deed zich een probleem voor: ik paste niet meer tussen mijn stuur-met-kinderzitje en het zadel. Een zogenaamde ‘moederfiets’ bood uitkomst.

Maar zo’n moederfiets is niet goedkoop, en nu is er een fantastisch alternatief voor deze dure fiets: het moederstuur! Eddy Meerens is de uitvinder en kwam op het idee door de klanten in zijn winkel in Lelystad.

Meerens: ‘Er kwamen veel consumenten bij ons in de winkel in Lelystad met de vraag voor een moederfiets maar wat ze eigenlijk zochten was een oplossing om hun kind mee te nemen voor ongeveer 2 tot 3 jaar (de periode dat een kind voorop de fiets meegenomen wordt) en dat is door middel van het moederstuur veel eenvoudiger op te lossen.’

In dertig minuten heb je een moederstuur

Het handige van het moederstuur is dat je (tijdelijk) het originele stuur van iedere willekeurige fiets kunt verwisselen met het moederstuur. Het wisselen van stuur kost maximaal 30 minuten. Het moederstuur kost maar 59,95, wat vergeleken met de aanschaf van een moederfiets een koopje is.

Wil jij een moederstuur?

Ik mag zo’n prachtig Moederstuur weggeven! Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord in onderstaand formulier de volgende vraag: Van welk materiaal is het moederstuur gemaakt?

Je vindt het antwoord op moederstuur.nl

En om je kansen te vergroten: blog over deze leuke giveaway op je blog, en laat het me even weten als je dat hebt gedaan.

Similar Posts

One Comment

  1. wat een leuke uitvinding, het is de eerste keer dat ik daarvan hoor en vind het meteen een superidee. Nu kan ik zonder al te veel ongelukken toch nog gemakkelijk met de 2 jongens erbij fietsen. Nu is dat echt acrobatenwerk om aan te zetten en te stoppen. Ik hoop echt dat ik win….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.