Reacties

Gewond bij het winkelen... — 20 reacties

  1. Bizar inderdaad. Dit is iets van alle tijden hoor. Ik herinner me nog TV-beelden van vroeger op de eerste dag van de solden (koopjes): lange rijden zich verdringende mensen aan de ingang van C&A. Niet normaal!

  2. Onvoorstelbaar. Ik ging ook nooit naar de drie dwaze dagen van de Bijenkorf. Bestaat dat eigenlijk nog ? Als ik die massa mensen nog voor openingstijd voor de deuren daar zag staan (ik liep er langs op weg naar mijn werk)kraag ik het al benauwd.

  3. Ik vond de beelden echt heftig. Maar ik dacht eerst aan iets anders bij de titel van je artikel: Mijn vriend is ook een keer gewond geraakt tijdens het winkelen. Hij probeerde een vaas op te vangen en moest zelfs geopereerd worden aan zijn vinger. Uiteindelijk is het allemaal wel goed afgelopen gelukkig. Gevaarlijke hobby, shoppen.

  4. Ik heb een stukje van het filmpje gezien en ik kon het bijna niet geloven. De hebzucht, en ook het leedvermaak dat uit sommige commentaren sprak. Blij dat ik er niet tussen stond en no way dat ik er voor in de rij zou gaan staan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder