Gewond bij het winkelen…

gratis bluetooth oordopjes ter waarde van 115 euroGewond raken bij het winkelen…

Het klinkt misschien absurd, maar het komt voor! En niet alleen in Amerika. Gisteren raakten bijvoorbeeld mensen gewond bij het nieuwe filiaal van Mediamarkt in Leidschendam. In het AD schreven ze:

‘Meerdere bezoekers die in aanmerking wilden komen voor een mooie openingsaanbieding, raakten gewond doordat zij in de verdrukking raakten.’

En weet je waarom?

Aanbiedingen en voordeeltjes kunnen mensen wild maken

Door ouderwetse hebzucht…

Wanneer er aanbiedingen of voordeeltjes te halen zijn, lijken sommige mensen de regels van fatsoen en gevoel voor hun medemens eventjes te vergeten.

Begrijp me niet verkeerd, ik houd ook van korting. Maar het geeft toch geen fraai beeld van de mensheid als we elkaar onder de voet lopen om als eerst een hebbedingetje binnen te harken…

In de VS kunnen ze er ook wat van

via MEME

Nu weet ik weer waarom ik nooit naar dit soort openingen en bijzondere dagen in winkels ga. Ik zou ongetwijfeld onder de voet worden gelopen, en ik wil niet meedoen aan dit soort consumeerkoorts.

Similar Posts

20 Comments

  1. Bizar inderdaad. Dit is iets van alle tijden hoor. Ik herinner me nog TV-beelden van vroeger op de eerste dag van de solden (koopjes): lange rijden zich verdringende mensen aan de ingang van C&A. Niet normaal!

  2. Onvoorstelbaar. Ik ging ook nooit naar de drie dwaze dagen van de Bijenkorf. Bestaat dat eigenlijk nog ? Als ik die massa mensen nog voor openingstijd voor de deuren daar zag staan (ik liep er langs op weg naar mijn werk)kraag ik het al benauwd.

  3. Heb me wel eens in die dwaze dagen gewaagd. Maar toen ik iets naar mijn zin vond, trok een andere ”dame” me dat ruw uit handen. Zonder koopje terug naar huis dus.

  4. Ik vond de beelden echt heftig. Maar ik dacht eerst aan iets anders bij de titel van je artikel: Mijn vriend is ook een keer gewond geraakt tijdens het winkelen. Hij probeerde een vaas op te vangen en moest zelfs geopereerd worden aan zijn vinger. Uiteindelijk is het allemaal wel goed afgelopen gelukkig. Gevaarlijke hobby, shoppen.

  5. Ik heb een stukje van het filmpje gezien en ik kon het bijna niet geloven. De hebzucht, en ook het leedvermaak dat uit sommige commentaren sprak. Blij dat ik er niet tussen stond en no way dat ik er voor in de rij zou gaan staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.