Reacties

Geld verdienen met hardlopen — 7 reacties

  1. Ja, ik begrijp wel wat daar achter zit. Een bedrijf wat de verzamelde gegevens doorverkoopt aan bedrijven die in dit geval hardloop accessoires en dat soort zaken verkopen. Voor niets gaat de zon op. Hoe weinig het bedrag ook is wat je moet betalen voor de app, des te hoger is het bedrag waarvoor ze jouw gegevens doorverkopen.

    • Dat zou wel heel altruïstisch zijn! Overal zit geld achter waar anderen van kunnen meeprofiteren. Ik zeg niet dat dat slecht is, maar zo zit het wel in elkaar.

    • Als het goed is hoef je je er ook niet in te verdiepen. Daar zou ik ook geen zin in hebben : ) Ik heb een hekel aan gebruiksaanwijzingen en zo.

      Als ik het goed begrijp installeer je de app gewoon en dan rennen maar. Tenminste dat dacht ik. Ik kan het helaas niet testen want ik heb natuurlijk weer een achterhaald model smartphone : (

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>