Reacties

Fris bed: supermakkelijk! — 24 reacties

 1. Ik verschoon mijn bed altijd één keer per week. Mijn kraamverzorgster hing "altijd" het laken dagelijks buiten. Net als het buiten hangen van een kussen, wel een goed idee. Er gaat niets boven fris ruikend beddengoed.

  • Dat vind ik ook Mama Lifestyle. Dat voelt ook gewoon zo fijn. Mijn kraamhulp leerde mij de truc om het dekbed op een bepaalde manier terug te vouwen aan het voeteneinde. Zo luchtte het bed, en zag het er toch netjes uit.

 2. Als het droog is, hang ik altijd even mijn dekbed en hoofdkussen buiten het raam. Zo waait de wind lekker door de kamer heen, en word het beddengoed weer fris.

 3. Ik wil het beddengoed en kussens ook graag buiten hangen, maar ik ben dan bang dat er spinnen tussen kruipen. Dus ik klopt het gewoon uit. En ik gebruik Lenor wasverzachter, die geur blijft serieus mega lang hangen in de lakens.

 4. Ik vind het heerlijk om in schone en frisse lakens te slapen! Ik probeer mijn beddengoed ook 1 keer per week te verschonen. Overdag leg ik mijn lakens open en verlucht ik de kamer door het raam open te zetten.

 5. Oh wat ben ik dan een slechte huisvrouw. Ik verschoon bed slechts 1x per 2-3 weken, we vinden dat bieden voldoende gelukkig. OOk stoffen en zuigen doe ik dan de dag erna pas dan is het stof van opschudden dekbed etc gaan liggen.

  Bes is wel altijd opengeslagen en raam staat bijna hele dag open.

  Vandaag is toevallig DE dag.

 6. De kussens worden hier dagelijks (bij droog weer) in het open raam gezet.
  Het dekbed hang ik nóóit uit het raam, dat vind ik zo vies, dan zie je die dekbedden tegen de bakstenen aan hangen. Yuk!
  Wel bij zonnig en droog weer leg ik ze over de droogmolen even te luchten.
  Het bed wordt 's morgens opengeslagen en pas tegen einde van de dag dicht.
  Dat maakt het ook lekker fris!

  • Ik snap wat je bedoelt. Ik kan helaas mijn dekbed nu niet meer uit het raam hangen omdat ik op zolder slaap. En dan ligt het dus op de vieze dakpannen.

 7. Ik vind het ook heerlijk om in een schoon bed te stappen. En wat een grappige truc. Eigenlijk nog nooit aan gedacht. Maar ben bang dat dit er de komende dagen niet in zit. Een nat geregend kussen lijkt me niet echt lekker slapen.

 8. De kussens staan hier elke dag in het open raam, maar het dekbed uit het raam hangen vind ik altijd een beetje vies. Lekker voor de frisse lucht, maar dan hangt het hier op de (stoffige) bovenkant van het zonnescherm, dus dat doe ik maar niet. 's Morgens sla ik het open en tegen deavond gaat het pas weer dicht. Het raam staat heel de dag open dus fris is het toch wel :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder