Fitness hoelahoep van de Action getest!

Hoelahoep review

Ik heb al heel wat jaartjes een hoelahoep, en die gebruik ik ook echt dagelijks. Maar toen ik bij de Action een goedkope versie tegenkwam werd ik zo nieuwsgierig dat ik hem kocht. Op mijn review blog vind je mijn ervaringen met de hoelahoep van de Action. Vergeleken met mijn officiële fitness hoelahoep is de versie van de Action een koopje in ieder geval.

Er zit ook een filmpje bij waarin ik mijn eigen hoelahoep en die van de Action uitprobeer.

Similar Posts

12 Comments

 1. Goedemorgen!

  Grappig…. ik heb er sinds vorige week ook eentje.
  Gewoon een goeie. Ik schrok even toen ik zag, dat de Action deze ook verkoopt. Maar “gelukkig” zijn ze daar van mindere kwaliteit.

  Ik heb wel een instructiefilmpje bekeken en merkte dat ik toch iets fout deed: ik ging alleen maar links om. Maar dat moet je echt afwisselen, anders krijg je pijn in je rug.
  Als kind heb ik het zoveel gedaan! Gewoon met een electriciteitsbuis.
  En we deden altijd wie het het langste kon.

  Groetjes!
  Marlou

  .

 2. Filmpje gezien, lijkt me niet zo eenvoudig.
  Ik houd me maar bij mijn roeiapparaat:) en wandelen.

 3. Ha, die hoelahoep van Marlou uit vroeger jaren herinner ik me nog. Het ding was op je fiets moeilijk te vervoeren, maar je deed het, want anders kon je niet meedoen op het schoolplein. Het was een ware rage in de jaren vijftig van de vorige eeuw.

  1. Ja, dat is wel de gedachte. Omdat de hoelahoep relatief zwaarder is, train je automatisch je buikspieren. Ik doe het inmiddels zo’n twee jaar elke ochtend en ik vind het leuk om te doen. Het is ook lekker makkelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.