Fitness hoelahoep van de Action getest!

Hoelahoep review

Ik heb al heel wat jaartjes een hoelahoep, en die gebruik ik ook echt dagelijks. Maar toen ik bij de Action een goedkope versie tegenkwam werd ik zo nieuwsgierig dat ik hem kocht. Op mijn review blog vind je mijn ervaringen met de hoelahoep van de Action. Vergeleken met mijn officiële fitness hoelahoep is de versie van de Action een koopje in ieder geval.

Er zit ook een filmpje bij waarin ik mijn eigen hoelahoep en die van de Action uitprobeer.

12 Comments

  1. Hilly Nicolay

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh