Reacties

Fitness hoelahoep van de Action getest! — 12 reacties

 1. Goedemorgen!

  Grappig.... ik heb er sinds vorige week ook eentje.
  Gewoon een goeie. Ik schrok even toen ik zag, dat de Action deze ook verkoopt. Maar “gelukkig” zijn ze daar van mindere kwaliteit.

  Ik heb wel een instructiefilmpje bekeken en merkte dat ik toch iets fout deed: ik ging alleen maar links om. Maar dat moet je echt afwisselen, anders krijg je pijn in je rug.
  Als kind heb ik het zoveel gedaan! Gewoon met een electriciteitsbuis.
  En we deden altijd wie het het langste kon.

  Groetjes!
  Marlou

  .

 2. Ha, die hoelahoep van Marlou uit vroeger jaren herinner ik me nog. Het ding was op je fiets moeilijk te vervoeren, maar je deed het, want anders kon je niet meedoen op het schoolplein. Het was een ware rage in de jaren vijftig van de vorige eeuw.

  • Ja, dat is wel de gedachte. Omdat de hoelahoep relatief zwaarder is, train je automatisch je buikspieren. Ik doe het inmiddels zo'n twee jaar elke ochtend en ik vind het leuk om te doen. Het is ook lekker makkelijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder