Reacties

Waarom ik sardientjes kocht van Fish Tales — 16 reacties

 1. Ik heb het merk nog nooit gezien. Lees geen boeken en kom zelden bij de AH, die me te ver is voor hun hogere prijzen. Hou daarbij niet echt van sardientjes. Let ook eens hoeveel zout in zoiets zit. Geldt ook voor ansjovis.

  • Qua beïnvloeding is het wat ik zie in de winkel. Lees ook geen aanbiedingen of dergelijke. Probeer dingen zelf uit. Een aandbieding van een kleine hoeveelheid scoort bij mij daarom beter dan een quantum-aanbieding. Als dat nix is dan blijf je zitten met een berg rommel. Drempels als een bonuskaart werkt bij mij averechts.

 2. Ik klikte even naar je eerste stukje over het boek. In de reacties zag ik dat veel mensen zich, net zoals ik, zorgen maken over BPA.
  Toevallig kocht ik vorige week een blikje tonijn van Fish Tales.
  Toen ik het blikje open maakte, viel het me op dat er geen wit laagje aan de binnenkant zit.
  Ik heb even gegoogled en ik ontdekte dat de blikjes van fish tales BPA-vrij zijn.
  Dat vind ik een prettig idee!

 3. Ik word meestal vooral beïnvloed door m'n boodschappenlijstje. Ik neem echt zelden iets mee dat niet op m'n lijstje stond. Blijkbaar ben ik op dat punt niet zo beïnvloedbaar;).

 4. Dat is wel goed om te weten (al koop ik zelden vis). Ik ben niet zo beïnvloedbaar. Hooguit door de prijs. Als een bakje aardbeien vier euro kost, neem ik het niet mee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder