Even mama bellen.

telefoon in de hemel

Rory van het blog 40 en voor het eerst moeder verloor recent haar moeder. Op haar blog las ik een post die me raakte. Over hoe ze steeds denkt: ‘Even mama bellen.’

En dat dit nu niet meer kan.

Telephone in heaven

Vervolgens schoot me een countryliedje te binnen, met de titel ‘Telephone in heaven.’ Rory, deze is voor jou! En misschien gruw je wel van country, maar medeleven komt in allerlei vormen en maten.

En soms in de vorm van country ; )

N.B.

Natuurlijk weet ik ook wel je een verlies onder ogen moet zien. En dat menigeen vraagtekens zet bij het idee van een leven na de dood en een ‘hemel’. Maar ik kan me het sentiment, en het diepe verlangen om iemand nog eenmaal te spreken zo goed voorstellen…

Wie zou jij bellen als dat kon?

Similar Posts

6 Comments

  1. Wie ik zou bellen: eerst mijn ouders en dan mijn zus die mis ik nog steeds, we deden veel samen en hadden een goede band niet zoals met mijn andere zussen ,en mijn ouders mis ik ook maar die zijn oud mogen worden en mijn zus nog geen 60j ;;;veel te vroeg maar zo is het leven zeker?

  2. Nu niet meer,maar vroeger had ik mijn vader wel willen bellen. En vragen “Zag je die vrachtwagen niet,waar jullie tegenop reden?”Ik heb me jaren afgevraagd of hij soms even “weg raakte”.

  3. Mijn opa zou ik graag spreken en hem bedanken voor de manier waarop hij nu voor ons zorgt. Bij veel dingen heb ik het gevoel dat hij iets regelt, bv de wolken pas laten regenen als wij de boottocht hebben gehad. En mijn bedlampje liet knipperen toen ik een inbreker in huis had.
    Mijn zus gaat naar een huis kijken en we hopen zo dat opa even meekijkt en haar helpt om het te krijgen.

  4. Wat ontzettend lief Nicole. Ik zit met tranen in mijn ogen te luisteren, want mijn moeder luisterde veel naar Country & Western. Ze had – toen ze vroeger nog regelmatig naar de radio luisterde – altijd de ‘Amerikaanse zender’ opstaan. Zo heb ik het in ieder geval altijd onthouden. Geen idee welk radiostation het was.
    Lief van je. Zo dankbaar voor alle lieve en dierbare reacties <3

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.