Reacties

Even mama bellen. — 6 reacties

  1. Wie ik zou bellen: eerst mijn ouders en dan mijn zus die mis ik nog steeds, we deden veel samen en hadden een goede band niet zoals met mijn andere zussen ,en mijn ouders mis ik ook maar die zijn oud mogen worden en mijn zus nog geen 60j ;;;veel te vroeg maar zo is het leven zeker?

  2. Nu niet meer,maar vroeger had ik mijn vader wel willen bellen. En vragen "Zag je die vrachtwagen niet,waar jullie tegenop reden?"Ik heb me jaren afgevraagd of hij soms even "weg raakte".

  3. Mijn opa zou ik graag spreken en hem bedanken voor de manier waarop hij nu voor ons zorgt. Bij veel dingen heb ik het gevoel dat hij iets regelt, bv de wolken pas laten regenen als wij de boottocht hebben gehad. En mijn bedlampje liet knipperen toen ik een inbreker in huis had.
    Mijn zus gaat naar een huis kijken en we hopen zo dat opa even meekijkt en haar helpt om het te krijgen.

  4. Wat ontzettend lief Nicole. Ik zit met tranen in mijn ogen te luisteren, want mijn moeder luisterde veel naar Country & Western. Ze had - toen ze vroeger nog regelmatig naar de radio luisterde - altijd de 'Amerikaanse zender' opstaan. Zo heb ik het in ieder geval altijd onthouden. Geen idee welk radiostation het was.
    Lief van je. Zo dankbaar voor alle lieve en dierbare reacties <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder