Etherische olie van de Action: is dat een goed idee?

etherische olie Action

Nadat ik ergens op bezoek was waar het heel lekker rook, wilde ik dat bij mij thuis ook wel! De gastvrouw vertelde dat de geur kwam door een etherische olie.

Dus hup, ík naar de Action voor etherische olie!

Etherische olie van de Action: is dat nou wel zo verstandig?

Vervolgens begon ik me af te vragen of dat nou wel zo verstandig was. Want horen etherische olieën niet aan bepaalde kwaliteitseisen te voldoen?

En zo ja, is de etherische olie van de Action dan wel goed?

In de bibliotheek haalde ik een boek over etherische olieën en legde de versie van de Action langs de meetlat.

Op mijn Review blog lees je mijn conclusie over de etherische olie van de Action!

Similar Posts

20 Comments

 1. Pas er alstublieft mee op. Heb zelf geen huisdieren maar kwam een waarschuwing tegen waarbij de hond bijna overleden was en de dierenarts gevraagd had of er etherische olieen in huis werden verdampt. De huisarts had helaas al meerdere dieren niet kunnen helpen. Sommige geurtjes lijken onschuldig maar zijn het viir huisdieren niet..

 2. Waarom zou het niks zijn omdat het bij de Action ligt? Zolang je het op de juiste manier gebruikt kan het geen kwaad lijkt me. Geldt voor elke olie.

  1. Het hoeft inderdaad niet 'niks' te zijn omdat het bij de Action ligt. Maar in dit geval, op basis van het boek dat ik erbij heb gepakt, zijn de olieën die ik kocht bij de Action niet zo'n goede kwaliteit.

 3. Ik hoef dat boek niet eens te lezen, ik zie zo al, dat het absoluut niet het echte spul is! Het hoort in donkere flesjes te zitten namelijk, dus alles wat in wit glas zit met de naam etherische olie, is geen echte... als het er al opstaat dan ook nog.

  maar ja, ik ben al zolang met deze materie bezig tot het eventueel zelf maken ook ervan, niet dat dit al gebeurd is, maar het hoort bij mijn levensstijl zal ik maar zeggen ;-)

  X

 4. Meerdere deel wat in die flesjes zit, zijn aroma chemicaliën, dus geen echte etherische olie.Lavendel zou nog kunnen, want dat is vrij goedkoop in vergelijking met roos of jasmijn.Aardbeiplant is niet aromatisch trouwens, dus daar kan je geen etherische olie van krijgen.Die aroma chemicaliën zitten ook in veel parfums.Echte roos of jasmijn is peperduur.

 5. ha Nicole,

  ik ben echt een fan van de Action.
  Wat ik daar allemaal niet vandaan hal.
  Maar deze oliën gebruik ik niet.
  Je moet ze namelijk op water druppelen en dan een kaarsje er onder.
  Maar mijn huis is al zo vochtig!

  Groetjes!

 6. Dit is geurolie die synthetisch is gemaakt.zuivere etherische olie komt van een plant/kruid .....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.