En nog een diploma binnen!

Nadat mijn jongste dochter vorige week hoorde dat ze slaagde voor het gymnasium, nu het goede nieuws dat mijn oudste zoon succesvol zijn opleiding tot game-developer heeft afgerond.

diploma mbo

Hij heeft er vier jaar voor op en neer gereisd van Doetinchem naar Ede-Wageningen, maar het was het beslist waard want de opleiding sloot goed aan bij zijn interesse en vaardigheden : )

Hij is een mooi voorbeeld van Mahatma Gandi’s wijsheid:

‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.’

Mijn zoon heeft met programmeren wat ik met bloggen heb : )

Hoe denk jij over jouw werk? 

Similar Posts

20 Comments

 1. Gefeliciteerd hoor
  Kan hij daar werk in vinden
  Als zelfstandige?
  Het iis fijn als je kunt leven van je hobby
  En in eigen onderhoud kunt voorzien

  1. Mijn zoon heeft een baan gekregen vanuit zijn stageplek. Hij heeft een contract tot oktober, maar hij zou er graag blijven denk ik. Ik hoop ook dat dit kan.

 2. Van harte gefelciteerd! Heerlijk is het om je werk met plezier te doen! Dat is voor ons een reden om na onze pensionering minder te gaan werken maar niet te stoppen!

 3. Gefeliciteerd echt super knap! Wat een gave opleiding trouwens!! Ik werk als verzekeringsadviseur 3 dagen in de week, geen droombaan maar wel heel leuk op de werkvloer dus ik blijf met plezier naar mijn werk gaan :)

  1. Dat kan dus ook nog Marloes. Dat je werk inhoudelijk misschien niet je droomwerk is, maar dat de werkvloer zo prettig is dat je er toch plezier in hebt. Dat vind ik mooi!

 4. Laat ik dat hier maar niet neer zetten, hoe ik over mijn werk denk. ;) Momenteel ben ik niet in een objectieve bui. Gefeliciteerd met je zoon, het is fijn als de diploma op zak is.

 5. En wederom gefeliciteerd, lijkt me leuk om te programmeren, had ik ook graag geleerd, maar is er nooit van gekomen.

  Inmiddels met pensioen, maar mijn laatste baan was in de IT, leuk werk, maar belabberde collega’s :(

  Groetjes Lily

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.