Een Zomerbelofte

ZomerbelofteEen Zomerbelofte.

Het zou zo de titel van een streekroman kunnen zijn! Maar ik heb het over de drie pakjes met bloemenzaden waarmee mijn man thuiskwam. Ik kan alleen maar hopen dat het resultaat in onze tuin net zo zal zijn als op de voorkant van de pakjes. Ik houd van zo’n bloemenpracht. En ach, anders heb ik in ieder kunnen genieten van de belofte.

Mijn man kocht deze zaden bij de Lidl voor 2,49 per doosje.

Leestip: Graszaad Action

Similar Posts

10 Comments

  1. Dat ziet er zeker veelbelovend uit. Ik ben benieuwd wat het wordt. Ik heb zelf de moed opgegeven dat planten in mijn tuintje zo mooi worden als op het plaatje. Geen groene vingers;).

    1. Ja, dat probleem ken ik helaas wel Naomi. Dat het er op de verpakking prachtig uitziet, maar dat het bij jezelf dan veel minder mooi wordt. Ik hoop dat deze pakjes uitkomen : )

  2. Mijn man kocht dezelfde! Wij hebben een wilde bloemenwei (ovaal, ongeveer 30 m2) en zaaien ieder jaar bij omdat bepaalde soorten (m.n. aangewaaide grassen) overheersen. Ik houd van veel verschillende kleuren en soorten. De wilde bloemen doen het vooral goed op schrale grond. Wij hebben het weiland eerst “afgeschraapt” en wat geel zand door de grond gewerkt. De eerste jaren was het een bloemenpracht maar door afstervende planten werd de wei weer te rijk. Nu maaien we in het najaar de verdorde bloemen af en ruimen de plantenresten op! Succes!

  3. Ik ben helemaal weg van de het zinnia bloemenzaad van Lidl. Voor heel weinig geld , heb je prachtige bloemen die heel lang doorbloeien. Zelfs met die warme hete zomer van vorig jaar deden ze het goed. .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.