Reacties

Een Zomerbelofte — 10 reacties

  1. Dat ziet er zeker veelbelovend uit. Ik ben benieuwd wat het wordt. Ik heb zelf de moed opgegeven dat planten in mijn tuintje zo mooi worden als op het plaatje. Geen groene vingers;).

    • Ja, dat probleem ken ik helaas wel Naomi. Dat het er op de verpakking prachtig uitziet, maar dat het bij jezelf dan veel minder mooi wordt. Ik hoop dat deze pakjes uitkomen : )

  2. Mijn man kocht dezelfde! Wij hebben een wilde bloemenwei (ovaal, ongeveer 30 m2) en zaaien ieder jaar bij omdat bepaalde soorten (m.n. aangewaaide grassen) overheersen. Ik houd van veel verschillende kleuren en soorten. De wilde bloemen doen het vooral goed op schrale grond. Wij hebben het weiland eerst “afgeschraapt” en wat geel zand door de grond gewerkt. De eerste jaren was het een bloemenpracht maar door afstervende planten werd de wei weer te rijk. Nu maaien we in het najaar de verdorde bloemen af en ruimen de plantenresten op! Succes!

  3. Ik ben helemaal weg van de het zinnia bloemenzaad van Lidl. Voor heel weinig geld , heb je prachtige bloemen die heel lang doorbloeien. Zelfs met die warme hete zomer van vorig jaar deden ze het goed. .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>