Reacties

Een goede daad per dag — 10 reacties

 1. Wat een lief gebaar inderdaad!!

  het laatste dat ik heb gedaan was in Barcelona. Ik ging aangifte doen van mijn gestolen telefoon en kwam een andere Nederlandse toeriste tegen die helemaal alleen was in Barcelona. Haar portemonnee was gestolen en ze zou de volgende dag pas geld krijgen. Toen heb ik Sander op pad gestuurd om in elk geval even wat te eten voor haar te halen. Ik vond het zó sneu dat haar vakantie zo moest beginnen :(

 2. Dat is precies dezelfde bijbel die wij vroeger thuis ook hadden... ik herken gelijk de tekening op de kaft... Wat leuk om deze hier weer tegen te komen...
  Fijne zondag verder nog,
  Liefs,
  Mirjam

 3. Wij hebben hier een "geef-buurt".De ene buur geeft iets uit de moestuin. Als zaterdag mijn visite weg is,gaat de overgebleven boterkoek naar een altijd hongerige buurjongen. Heerlijk wonen is dat.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>