Een fijne middag

 momlitIk houd van het gevoel van een dag zonder afspraken. Van het gevoel van een week die zich blanco voor me uitstrekt.

In Jenny Colgan’s boek The Little Shop of Happy Ever After, dat ik verder overigens maar heel matig vond, las ik een stukje dat ik erg herkenbaar vond.

‘She liked knowing she had nothing to do that afternoon, that there was bread to toast and cream cheese to spread and gentle music playing, and she could curl op cosy and warm and lose herself in Victorian London, or a zombie-laden future, of wherever she felt like.’

Wat is voor jou een ‘fijne middag’?

Similar Posts

14 Comments

 1. Ik heb hetzelfde vandaag! Heerlijk! Lekker een beetje in het voren bloggen, niks moet alles mag! Straks kop warme chocomelk, op de bank ereader erbij, wie doet je wat!

 2. Ik heb net een lekker weekje achter de rug, mag dat ook? Een vriend die tijdelijk even niks met zijn arm kan, even wat geholpen in huis. Smorgens stond ik lekker vroeg op en terwijl hij uitsliep deed ik wat huishouding. Smiddags gingen we samen wandelen, en savonds kookte ik en daarna keken we oude tv-series.
  Niks moest, alles in eigen tempo, dát is wel het allerbelangrijkste.
  En ook niet onbelangrijk, vertrekken voor je elkaar zat wordt.

  Groet,greet

 3. Een middag die harmonieus verloopt, zonder gestress, dit kan thuis of tijdens het werk zijn.
  Ik hoef er niet speciaal vrij voor te zijn.
  Doch ook bij zus of een vriendin op de koffie en gezellig bijpraten of alle muizenissen laten verwaaien tijdens een lange wandeling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.