Echte dansschoenen

echte dansschoenen

Mijn jongste dochter begint vanavond weer met haar danslessen. Ze heeft er enorm veel plezier in, en dit wordt haar derde jaar.

Toen ze moest afdansen raakten mijn man en ik zo geïnspireerd dat we ook weer op dansles gingen. Onze lessen beginnen morgen weer : ) Daar ben ik blij om, want ik heb dat wekelijkse uitje gemist in de vakantie.

Echte dansschoenen kopen: je moet er wat voor over hebben

Vandaag is mijn dochter eerst 8 kilometer naar het dichtstbijzijnde treinstation gefietst en daar met de trein naar Arnhem gegaan om echte dansschoenen te kopen. Ze staan haar prachtig vind ik. Goedkoop vind ik ze niet: 90,- maar ze zijn het waard.

dansschoenen

Ik krijg helemaal zin om ook echte dansschoenen te kopen in plaats van op mijn Wolky’s te dansen! Ik wil alleen een minder hoge hak, en iets minder riempjes.

Kun jij stijldansen?

Similar Posts

16 Comments

 1. Niet goedkoop, maar dat is een voetbalsetje,shirt,broek, schoenen, scheenbeschermers …ook niet. Voor een echte hobby mag het wel een keer wat kosten.
  Fijn dat ze iets doet waar ze bij beweegt…veel jongelui zijn zoutloze zitzakken(vind ik)
  Op naar weer een tijdje dansen dus…veel plezier, moeder en dochter!

 2. yep, heb 20jaar aan stijl en ongeveer alle andere vormen van dansen gedaan.

  Ach schoenen van 90 euro vallen echt nog wel mee, tel er nog minimaal 2 jurken van € 500 – 700 bij op + de ladingen spraytan en dan wordt het weer gewoon sport.

  Hier doet zoon aan badminton. Racket a € 130 is vrij normaal, en dan maal 2 of 3 want als je bespanning (€10) knapt tijdens een wedstrijd kun je anders niet verder. Dan nog per toernooi een buis met shuttles a € 25 (gemiddeld 2 toernooien per maand) En dan speelt hij nog niet eens in een hoge klasse buiten de provincie.

 3. Ik weet niet hoe oud jongste dochter is, maar ik vind het behoorlijke vergroeide voeten… (sorry: beroepsdeformatie)
  Ik hoop voor haar dat het niet is “wie mooie dansschoenen aan wil moet pijnlijden”…
  Echte dansschoenen dansen wel echt veel lekkerder dan gewone schoenen en gelukkig zijn ze er ook met een minder hoge hak!

 4. Ze staan mooi, ik zou ze aandoen voor een avondje uit maar om daar nou op te gaan dánsen… dat weet ik niet! :-)

  Nou kun je mij niet rekenen, want ik ben geen danser. Ieder zijn talent (en dansen is niet een van de mijne…) Jullie veel plezier!

  1. Ze zijn juist bedoeld om te dansen. Maar mijn dochter moet nu wel met 3 paar sokken over elkaar aan naar school vanwege de blaren!!! Ik geloof dat ik er dus toch maar vanaf zie!

 5. Geweldig!

  Mijn man en ik hebben jaren gedanst… inclusief wedstrijden, tot 10 jaar geleden… dus na wat oefening zal het ons best nog wel lukken, maar het is een tijd geleden!

  1. Mijn man en ik deden jaren geleden ook goud, maar we waren zoveel vergeten dat we maar gewoon weer bij het begin zijn begonnen. Wel een beetje saai, maar nu gaat het weer goed.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.