Druiven op een etagère

etagere

Is het kunst? Is het een fruithap? Wie zal het zeggen! Maar ziet het er niet prachtig uit?

Etagère gekregen

Van mijn man kreeg ik deze prachtige etagère. Trots zette ik hem op tafel waar hij stond te pronken en te schitteren. Maar een lege etagère is als een ei zonder zout, en dus beraadde ik mij over de vraag wat ik er eens op zou leggen.

Het meest passend vond ik van die luxe bonbons, maar met vijf kinderen en een man in huis kon ik niet instaan voor hun veiligheid.

Wat kan er op een etagère?

Hmmm, wat staat leuk, en vind ik niet erg als wordt opgegeten?

Fruit natuurlijk!

Dus nu liggen er pitloze druiven op mijn etagère. Het staat leuk, is niet duur, en als ze stiekem worden opgegeten is het niet erg.

Heb jij een etagère? En zo ja, wat ligt er bij jou op?

Similar Posts

18 Comments

  1. ik maak er vaak stukjes op bijvoorbeeld, zomer – zand schelpen – herfs, blad kastanjes etc – kerst – kaarsje bal etc etc

  2. Ik heb geen etagiere wel een glazen taartplateau waar ik vorige week ook druiven op had gelegd.
    In mijn gezin zijn druiven sneller opgegeten dan bonbons :D

  3. Erg leuk! Ik had eerder ook wel zoiets maar dan is er binnen een dag, (lees 2 uurtjes) een kilo druiven verdwenen… Helaas kijk ik dan weer tegen die lege etagere aan… Dus nu doe ik het niet meer! Wel druiven kopen hoor maar niet meer zo tentoonstellen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.