We zullen doorgaan + Linkparty reminder

Doorgaan

Naar goed gebruik was alle informatie van de persconferentie alweer uitgelekt. Dus leverde de persconferentie van 12 januari 2021 weinig wereldschokkend nieuws op.

Wel verslikte ik me in mijn thee toen ik premier Rutte hoorde zeggen:

‘We hebben naast covid een soort nieuw probleem.’

En dat nieuwe probleem is de Engelse variant van het coronavirus.

Dus tsja…

‘We zullen doorgaan’

Na het luisteren naar de persconferentie begon mijn innerlijke discjockey plotsklaps het lied ‘We zullen doorgaan’ van Ramses Shaffy af te spelen. Eerst was ik geïrriteerd. Ik houd niet van oorwurmen!

Maar toen ik naar de tekst luisterde, vond ik het eigenlijk wel toepasselijk. Dus ik deel het hier vandaag met jullie.

Schouders eronder, en doorgaan!

Want wat is het alternatief?

Erbij gaan liggen?

Daar wordt doorgaans niemand beter van.

Even uitrusten of niet goed worden is prima. Maar mijn ervaring is dat je daarna jezelf toch het beste maar weer bij elkaar kunt rapen. Want uiteindelijk hebben we het behoorlijk goed, hier in Nederland.

En nu we het toch over doorgaan hebben, dan gaan we nu door naar de wekelijkse linkparty reminder! Deel hieronder jouw blogpost en ontdek leuke nieuwe blogs.

Huisvlijt linkparty reminder

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Similar Posts

6 Comments

  1. typische aan zo’n persconferentie is dat je al weet wat er gaat komen, en dan maar op andere dingen gaat letten; dat ze weer dezelfde stropdas als vorige keer aanhebben etc;-)

  2. Ach ja we wisten het zelf eigenlijk al wel. Een avondklok zou ons persoonlijk niet raken want we gaan nooit weg ‘s avonds .Maar een avondklok gaat toch wel erg ver is mijn gedachte .Hoewel ik een echte huismus ben gaat het toch wel wat tegenstaan nu al die dichte winkels en tuincentrums ,maar het is niet anders dus ja ,we zullen maar ” gewoon” doorgaan .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.