Reacties

Dingen waar ik blij van word... — 26 reacties

    • Nee, de robotstofzuiger heeft een sensor en 'ziet' obstakels. Dan gaat hij gewoon terug of een andere kant op. Ik mag er graag naar kijken ; )

  1. Dat mijn partner in de kamers is, van eten klaarmaken en opeten, koffie, bier en wijn en op de Oosterscheldedijk staan en 360 gr kunnen rondkijken

  2. Vandaag de hele dag buiten gezeten, man was bezig voor scouting, en het was helemaal ok dat ik langs kwam. Heerlijk, leuke mensen om me heen, en zo af en toe was het bar koud, maar ik voel me weer helemaal opgefrist!

  3. Van een mooie kaart met fotos van ons dagje Leiden die mijn dochter stiekem had laten maken en opgestuurd had.

    Een leuke vondst in de kringloop of op een rommelmarkt.

  4. genieten van de dingen van de dag, het zijn vaak de kleine dingen die het doen,ook leuk dat iedereen zo enthousiast hier reageert van de dingen waar ze zoal van genieten,daar kan ik van genieten.

  5. Als ik de eerste zwaluwen weer zie dartelen vlakbij mijn huis, als ik mijn zoon hoor lachen met zijn vrienden, schoenen die heel lekker zitten, een fijn gesprek met mijn liefste vriendin, als mijn huis schoon is. Als ik een boek waarnaar ik lang gezocht heb gratis kan downloaden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>