Dingen waar ik blij van word…

Robot stofzuiger

Soms kun je van heel simpele dingen blij worden. Zoals een mooie zonsopkomst, de was vouwen terwijl de kinderen binnendruppelen van school en studie en zien hoeveel de robotstofzuiger nu weer heeft opgeruimd!

Similar Posts

26 Comments

 1. Gewoon vanmorgen met een kopje verse thee in het ochtendzonnetje genieten na een koude/natte dag van gister….zo fijn die weeromslag!

  1. Nee, de robotstofzuiger heeft een sensor en ‘ziet’ obstakels. Dan gaat hij gewoon terug of een andere kant op. Ik mag er graag naar kijken ; )

 2. Dat mijn partner in de kamers is, van eten klaarmaken en opeten, koffie, bier en wijn en op de Oosterscheldedijk staan en 360 gr kunnen rondkijken

  1. Zwaluwen die terug komen in de lente, madeliefjes, nieuwe kikkervisjes in de vijver, het gezelschap van mijn kleinkinderen, nieuwe brilglaze

 3. Vandaag de hele dag buiten gezeten, man was bezig voor scouting, en het was helemaal ok dat ik langs kwam. Heerlijk, leuke mensen om me heen, en zo af en toe was het bar koud, maar ik voel me weer helemaal opgefrist!

 4. Van een mooie kaart met fotos van ons dagje Leiden die mijn dochter stiekem had laten maken en opgestuurd had.

  Een leuke vondst in de kringloop of op een rommelmarkt.

 5. genieten van de dingen van de dag, het zijn vaak de kleine dingen die het doen,ook leuk dat iedereen zo enthousiast hier reageert van de dingen waar ze zoal van genieten,daar kan ik van genieten.

 6. Als ik de eerste zwaluwen weer zie dartelen vlakbij mijn huis, als ik mijn zoon hoor lachen met zijn vrienden, schoenen die heel lekker zitten, een fijn gesprek met mijn liefste vriendin, als mijn huis schoon is. Als ik een boek waarnaar ik lang gezocht heb gratis kan downloaden.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.