Reacties

Ben je liever lang en dik, of klein en atletisch? + Linkparty reminder — 9 reacties

  1. Haha, ik ben klein en vind dat helemaal prima. En ik ben te zwaar. Vind ik iets minder prima, maar mede mogelijk gemaakt door medicijnen. En liever te zwaar en dat het wat beter met me gaat dan op goed gewicht en me heel slecht voelend, dus ja...

  2. Ik ben 1.60m en atletisch en mijn vriend is 1m in de 90 en ook atletisch.
    Vroeger vond ik het vervelend dat ik zo klein ben want al mijn broeken waren te lang, maar nu niet meer.
    Maar ja, ik kijk dus wel al gans mijn leven naar boven.
    Onlangs sprak ik met een vriendin die, uitzonderlijk, een paar cm kleiner is dan ik.
    Ik heb haar even laten weten dat ik het ongemakkelijk vond om naar beneden te kijken, het was net of ik 'uit de hoogte' een gesprek voerde. Dus zijn we maar gaan zitten. Ze begreep me compleet en we hebben er goed kunnen om lachen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>