Waar denk jij aan bij de Primera?

primeraWaar denk jij aan bij de Primera?

Mijn eerste gedachte is dat het een soort sneue Bruna is.

Maar de Primera blijkt warempel een heuse gedachte achter hun winkels te hebben. En die omvat meer dan alleen boeken verkopen. Lees wat ze van zichzelf zeggen op mijn blog Review Eerst : )

Waar denk jij aan bij de Primera?

Reacties op Waar denk jij aan bij de Primera?

 1. Ik zelf ga ook liever naar een Primera dan een Bruna. Ik vind de Bruna altijd zo opgepropt, althans de Bruna’s die ik ken en dat zijn er toch wel een aantal.
  En bij Primera denk ik als eerste aan sigaretten en tijdschriften. Het eerste heb ik nog nooit gebruikt, maar vroeger gingen we naar het sigarenwinkeltje voor snoepjes, terwijl ik daar mijn Hitkrant en Penny ook kocht. Maar het bleef het sigarenwinkeltje, vandaar dat ik daar dus als eerste aan denk. Het rook er ook altijd zo naar shag/sigaren. Nu gelukkig een heel stuk minder, zou er snel weg zijn dan met mijn astma.

 2. verkoop van tabak en tijdschriften, postzegels en kaarten.
  Prima winkel bij ons in de buurt die veel artikelen verkoopt met klantvriendelijke eigenaar en personeel.

 3. Ik zie wel dat het heel erg per filiaal verschilt. Andere reacties zijn positiever dan de mijne. ­čÖé De Primera in mijn oude woonplaats vermeed ik liever: er werkt zulk klantonvriendelijk personeel! Bovendien was het een kleine winkel en was het assortiment dus erg beperkt.
  In 3,5 jaar tijd ben ik er twee keer binnen geweest. Zonde eigenlijk, want het is verder een praktische winkel om in de buurt te hebben.

 4. Ik ga veel liever naar Bruna of Ako.
  Zowel de rookwaren in Primera als het publiek dat die koopt draagt voor mij niet bij aan een fijne winkelervaring.

  Bruna vind ik leuk snuffelen ­čÖé

  Bij Primera denk ik aan tijdschriften, rookwaren en snuisterijtjes.

 5. Het lijkt me voor zo’n keten jammer dat de indruk die we ervan hebben dus totaal niet strookt met hoe ze zichzelf willen presenteren. Ik vind het helemaal geen allerhande zaken eigenlijk. Geen dagelijkse dingen.

  Rommeltjes die je niet nodig hebt. Rookwaren (ik niet), kaarten (zelden tegenwoordig), loten (doe ik nooit).

  Waar ik woon is een Bruna, maar wel een heel slechte variant met weinig boeken en veel onzin en snuiterijen. Erg jammer dat de eigenaar (franchise) niks met boeken heeft. We hebben ook een ‘gemakswinkel’ type kleine Primera. Hier ben ik denk ik al 10jr niet geweest. Alleen een keer onvermijdbaar om een pakje te versturen ­čÖé

 6. Primera is wat knusser en gezellig dan Bruna hier dus ga daar liever heen.
  Ik denk als eerste trouwens wel aan tabak en tijdschriften maar ik weet dat ze meer hebben dan dat.

 7. Ik kom bij de Primera voor de post maar verder liever niet.
  Ik heb er ook een aantal jaren geleden anonieme chipkaarten gekocht voor ÔéČ 8,- per stuk, ik dacht dat ze duurder geworden waren.Elders kosten ze nog steeds ÔéČ 7,50 ik dacht dat het vastgestelde prijzen waren, maar niet dus. Personeel ook echt klantonvriendelijk.

 8. Ik kom geregeld bij de Primera omdat het ook een postkantoor is en omdat je er een pinautomaat en een ov-chip automaat hebt – gewoon al die praktische dingen in de buurt in 1 zeg maar. Maar ik kom er niet voor de gezelligheid ­čÖé en ik wist al helemaal niet dat ze dingen als depersonaliseerde cadeautjes boden!

 9. Ons postagentschap zit in de Primera, dus ik kom er af en toe naar binnen (als ik iets retour stuur of zo). En altijd als ik dan moet wachten, kost het heel veel moeite om mezelf geen leuk boekje of schriftje oid cadeau te doen. Bij onze Primera (maar misschien wel overal) zijn ze echt heel goed in van die vragenboekjes en notitieblokjes zo neer te leggen dat ik ze allemaal wil hebben. ­čÖé

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.