Reacties

Dead to me seizoen 3 — 8 reacties

  1. Mijn echtgenoot keek deze serie en ik keek mee als ik in de stemming was. Vond het wel aardig om te zien, leuk gespeeld, maar op een gegeven moment dan heb ik genoeg van dat 'van kwaad tot erger' principe. Blijkbaar heb ik een onbedwingbare behoefte dat verhalen ook weer een min of meer goeie afloop hebben.

  2. Ik vind het wel een spannende serie... zo eentje die je zoveel mogelijk in één keer doorkijkt omdat je benieuwd bent hoe het verder gaat. Vooral het eerste seizoen vond ik leuk omdat er veel dingen gebeuren die je niet verwacht. Heel goed spelende actrices in de hoofdrol!
    groetjes, Alice K.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder