De nieuwe inrichting van de Hema

hema inrichtingIk kan er nog niet aan wennen! Aan de nieuwe inrichting van de Hema.

Ik vind het rommelig en druk. Na drie maanden kan ik nog steeds niks vinden. En ik vind de indeling ook gewoon niet prettig. Normaal liep ik altijd een bepaalde route. En aan het eind dacht ik tevreden: ‘Ik heb alles gezien!’

Maar nu dwaal ik een beetje kris kras door de winkel.

Hema nieuwe inrichting: tafels i.p.v. schappen

Eén van de belangrijkste veranderingen in de inrichting van de Hema is de verdwijning van schappen. Tot nu toe had de Hema een zogenaamde Manhattan opstelling! Daarbij staan winkelpaden haaks op elkaar. Maar blijkbaar vallen nieuwe producten daardoor niet goed op.

Tafels met Blijmakers

Daarom zijn er nu tafels gekomen. Op die tafels liggen onder andere Blijmakers. Dat zijn 620 relatief goedkope hebbedingetjes. Deze collectie Blijmakers wisselt vaak. De tafels zijn dan ook bedoeld om impulsaankopen te stimuleren. Het belangrijkste doel is om klanten in één oogopslag te laten zien wat er nieuw is.

De Hema heeft het moeilijk

De Hema schijnt het moeilijk te hebben. Door de economische crisis. Maar ook door winkels als de Action. Ik moet bekennen dat ik veel dingen tegenwoordig bij de Action haal, die ik vroeger bij de Hema kocht. Maar ik zou het wel erg vinden als de Hema zou verdwijnen!

Dingen die ik nog bij de Hema koop

 • Kantoorspulletjes zoals schriften, mappen, pennen, notitieboekjes etc.
 • Ondergoed
 • Kousen

Dingen die ik bij de Hema kocht, maar nu bij de Action haal…

 • Fietslampjes
 • Sokken
 • Schoonmaakdoekjes
 • Verf voor de kinderen
 • Schetsboeken
 • Handschoenen

Mischien moet ik toch maar wat meer bij de Hema kopen. En de nieuwe inrichting oogt wel fleurig.

Hoe vind jij de nieuwe inrichting van de Hema?

14 Comments

 1. Sandra
 2. Leontine
 3. Kaboutertuin
 4. VeggieMo
 5. Aaltje

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh