Reacties

De krant voor 4 weken voor 4 euro — 26 reacties

 1. Tot medio maart jl. had ik een proefabonnement op het AD. De digitale krant voor € 50,- voor een jaar, met als welkomstgeschenk een bol.com cadeaubon ter waarde van € 30,-. Een mooi aanbod waar ik graag op inging. Totdat ik na afloop van dat jaar ineens een automatische betaling bij mijn bank zag verschijnen.En daar hou ik niet van. Automatische betalingen worden door mij alleen aangewend voor zeer belangrijke betalingen. Dus zeker niet voor een of ander abonnement. Per email mijn ongenoegen dan ook geuit om de automatische betaling per direct ongedaan te maken. Helaas hebben zij mij daarbij ook als abonnee geschrapt. Het kwartje was schijnbaar niet gevallen want als ze mij verzocht hadden om een jaarbetaling had ik dat geen probleem gevonden.

  • Wat een vervelend gedoe Joannes. De aanbieding was inderdaad heel aanlokkelijk en prettig, maar van automatische afschrijvingen zonder toestemming ben ik ook niet gediend.

   Best dom dat ze zo slordig waren, en jou daardoor als abonnee verloren.

 2. Ik heb dit weleens gedaan, maar ik kwam er achter dat ik meestal er te weinig tijd voor had. Dus misschien als ik ouder ben.. ;-) Als een papieren krant dan nog bestaat.

  Love As always
  di mario

  • Je moet er inderdaad bewust de tijd voor inruimen heb ik ook gemerkt. Want een krant wordt meteen minder interessant als er een dag voorbij gaat vind ik.

 3. Bij deze aanbieding moet je wel goed in de gaten houden wat er met jou gegevens gebeurt. Ik heb ook gebruik gemaakt van deze aanbieding en werd daarna overspoeld met spam en ongewenste telefoontjes. Niets is gratis of zo goedkoop. Je betaalt met je gegevens

 4. Jaren het AD gehad, tot volle tevredenheid. Tot de bezorger er mee stopte en ze geen goede bezorger konden krijgen, dan weer te laat, dan weer helemaal niet, dan de bijlage er niet bij, kortom gedoe. Dus maar opgezegd. Je verwacht dan wel dat ze je nog proberen "te houden"en een leuke aanbieding doen. Niet dus. Dus ik ben er nu wel klaar mee, maar ik zal hem wel missen. Ochtendroutine; ontbijt met krant. Straks dus zonder krant.

 5. Fijne korte abonnementen. Kan je ook nog kiezen of je alleen de papieren krant wil ontvangen of een combinatie of helemaal digitaal. Ik kan het alleen nooit verlengen tot een echt (tijdelijk abonnement) Dat is net iets te duur voor mijn budget. Dus goed opletten of het inderdaad na afloop niet stilzwijgend wordt verlengd.

  Ik ben er blij mee.

  • Daar zeg je me wat... Ik had zelf de papieren versie, want digitaal de krant lezen vind ik niet zo fijn.

   En dit abonnement werd in ieder geval bij mij zeker niet stilletjes verlengd.

   Op een dag bleef mijn brievenbus gewoon ineens weer leeg...

 6. Ach, dat plaatje. Hóe lief! Zo'n aanbieding zou mij ook wel trekken. Ik zou wel eerst heel goed de kleine lettertjes lezen om te zien of het écht automatisch stopt na vier weken. Maar hier is dat dus zo. Super!

  • Ze zijn meestal in de reclame en kosten dan ongeveer €11-14 pmnd, afhankelijk van de soort krant.
   Een volledig abonnement is me te duur.

 7. Ik lees echt zelden nog een papieren krant. Als ik nieuws lees lees ik online en als een artikel achter een betaalmuur zit open ik het in een private tabblad. :)

 8. Wij hebben hier al jaren een abonnement op Dagblad van het Noorden. En de proefabonnementen zijn mooi natuurlijk als je een krant wilt proberen maar ik heb wel moeite met mensen die van proef naar proef abonnement hoppen. Want iedereen snapt toch wel dat 4 euro voor 4 weken de desbetreffende krant er geld bij kost. We willen allemaal goede betrouwbare journalistiek maar er niet voor betalen...

  Uit milieu oogpunt over weeg ik wel over te gaan op digitaal abonnement en de zaterdag alleen in papieren versie te gaan lezen.

 9. Ik heb geen krant. Je word doodgegooid met nieuws overal dus ik heb er niet zo’n behoefte aan. Het lijkt me fijn om ‘s morgenvroeg in het weekend een krantje te lezen. Maar dan moet ik eerst in mijn pyjama naar beneden om de krant te halen. Dus nee. Bovendien vind ik de krant (op zo’n aanbieding na) veel te duur. Ik mis de krant eigenlijk alleen als ik iets wil verven of schoenen ga poetsen of zo. Dan wil ik wel oude kranten :-)

 10. Heb al meerdere malen van deze actie gebruik gemaakt, de ene keer via een site, de andere keer via een tegoedbon met code. Las hem op een gegeven moment samen met een buurman die aangaf dat wanneer ie afliep hij dan eens vier weken zou nemen. Nou daar is t toen op een gegeven moment bij gebleven. Merk zelf dat ik te weinig echt lees om er een duur abo voor te nemen. Op de een of andere manier is mijn online abo wel door blijven lopen dus nu kan ik alles gratis digitaal lezen.

  • Dat is niet verkeerd Geldover, dat je online nog wel kunt lezen. Ik stuit regelmatig op een 'betaalmuur' en kan een artikel dan helaas niet lezen. Nou ja dat kan wel, maar dan moet ik eerst weer een abonnement nemen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder