Daar gaat ze. Naar China.

china plus
Richting departures
china plus
Check in.
china plus
Door de douane.

Hoewel ik het best lastig vond om haar weg te brengen, was het een mooie dag! Vannacht om middernacht komt ze aan in Beijing, en als ik wakker wordt heeft ze daar hopelijk al een leuke dag gehad : )

 

Similar Posts

15 Comments

 1. Stoere dochter! En voor jou sterkte, lijkt me enorm spannend als moeder als je kind zo ver weg gaat voor een lange tijd.

 2. Ai, ik begrijp je. Ik heb dan zelf wel nog geen kinderen, maar ik weet hoe mijn ouders zijn als ik een trip maak of gewoon even met een vriendin weg ben ;)

 3. Sterkte met loslaten, blijft moeilijk. Mijn zoon vertrekt do naar Nigaragua, ze gaan daar met het bedrijf waar hij werkt bouwwerkzaamheden verrichten. Daarna komt zijn vriendin ook die kant op en gaan ze nog op vakantie naar Cuba. Na al de recente orkanen had ik ook zo mijn bedenkingen maar ja hij is 34, kan hem toch niet meer bij het handje houden. Blijft je dochter in Beijing. Dan zal ze het er vast naar haar zin hebben. Ik ben daar een paar jaar geleden geweest. Het is een fascinererende stad, mix van westers en aziatisch, nog duidelijk sporen van het communisme, mooi en lelijk tegelijk. Gelukkig zijn in Beijing nog veel historische dingen bewaard gebleven itt bv Shanghai of Hongkong.

 4. Je hebt haar wortels gegeven zodat ze haar vleugels uit kan slaan :)
  Wat zul je hebben moeten slikken! Sterkte :)

 5. Mijn moederhart voelt met je mee!! Ik ben zelf ook een aantal jaren weggeweest vanaf mijn 18de. Mijn moeder zei laatst nog, dat zij vroeger niets mocht, en het fijn vond om mij vrij te laten.
  Je vroeg laatst of we nog onderwerpen wisten voor jou blogs, af en toe een klein berichtje hoe het in China gaat, zou ik leuk vinden. Alhoewel ik goed zou begrijpen dat je dochter dat misschien minder leuk vind.
  Groetjes,

 6. Wat leuk voor haar en spannend voor jou! Ik heb ook altijd veel gereisd, veel alleen en veel in Azië ook en nu ik zelf moeder ben besef ik hoe moeilijk dat als moeder soms moet zijn. Tegenwoordig is het wel anders met telefoons en social media en zo, maar het blijft loslaten. Ik zal dat over een jaar of 10 ook moeten… Sterkte en ik hoop dat je snel leuke verhalen hoort/leest.

 7. Wow wat lijkt ze op jou!!!! Super voor haar, hopelijk heeft ze er een fantastische tijd en voor jou, mama, sterkte, het zal best even moeilijk zijn stel ik mij zo voor. Maar liefde is…loslaten.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.