Reacties

Posters als wandversiering: net schilderijen? — 47 reacties

 1. Ja posters zijn leuk! Wij hebben een abstracte poster in een grote lijst met een passe partout erom in de woonkamer hangen, ziet er mooi uit. Daarnaast hebben we nog een XL wandposter van een wereldkaart in de slaapkamer, waar we stickertjes op plakken van plekken waar we samen zijn geweest :)

 2. Mijn favoriete poster was een tropisch zandstrand met zee en palmbomen en een strakblauwe lucht. Ik kon er heerlijk bij wegdromen en ik wilde beslist naar zo’n plek :-) Ik ben er nooit geweest, maar ben wel gek op zee en strand en word nog steeds helemaal blij als ik op vakantie palmbomen zie.
  Ik heb jaren geleden bij Expo weleens een boek geleend waaruit je posters kon kiezen. Daar zaten kwalitatief heel goede posters in. Ik heb er oa een poster gekocht van een aquarel op speciaal papier. Nu kun je online veel bestellen. De muren in ons huis zijn gestuct, maar als ik gladde muren had gehad dan leek me een wandposter heel mooi. Wakker worden met uitzicht op een bos ofzo :-)
  Mooi, die poster van je dochter! Heeft een heel oeuk sfeertje om naar te kijken.

 3. Hier in Groningen hadden we ooit ook een ruim gesorteerde poster en kaartenwinkel, maar dat is net als bij jou verdwenen. Ik had een poster op mijn kastdeur van een stemmig kijkend meisje op een hobbelpaard. En eentje van twee witte poesjes met ieder verschillende kleur ogen.
  En ik heb nog een ingelijste filmposter gehad van Amélie.
  Ken je de deurposters al, dat zijn stickers die deurvullend zijn? Ook erg leuk.

 4. Oh zo leuk dit, ik had ook een poster van alle soorten boysband Hahaha ik kon het nooit betalen moest altijd ervoor sparen, mijn slaapkamer hing vol met posters. Zo jammer dat nu niet zo anders is ????

 5. Ik heb een aantal posters in huis, momenteel hangen er ook twee aan de muur. Eén van onze favoriete serie (Breaking Bad) en één van een prachtige Japanse film. Geen filmposters, maar echt sfeerbeelden uit de serie/film. Ik ben er dol op!

 6. Vroeger had ik posters van paarden op mijn slaapkamer. Toen ik op mijzelf ging wonen kocht ik 2 hele grote safari posters met een mooie lijst , maar nadat ik mijn interieur veranderde paste het niet meer. Ik vind dat posters zeker kunnen er hoeft ook niet altijd een persoonlijke foto aan de muur ( wat ik dus wel heb haha).

 7. ik had een paar posters van padvindersuniformen over de hele wereld, van planten en dieren in Israel en van een meisje in Staphorster kledij. Tegenwoordig hang ik de kaarten die bij de "national geografic" zitten op, in wisselende formatie (heb er inmiddels een hele stapel en ik hang ze op een metalen strip met magneten)

 8. Vroeger had ik posters van The Backstreet Boys aan de muur en dat is natuurlijk heel wat anders dan de posters waar jij over schrijft. Ik vind het heel cool om inderdaad posters ingelijst te zien want dan lijkt het meer kunst dan een volgeplakte muur. Ik vind die poster van Huffelpuf wel heel erg gaaf!

 9. Ik ging altijd naar de Expo in Arnhem om daar mijn posters te halen. Ik heb er zoveel versleten in de jaren. Als ik nu posters koop, zijn dat speciale prenten in bijvoorbeeld Disneyland met een bepaalde betekenis. Ik heb ook alle posters in ons huis ingelijst.

 10. Ik heb altijd super veel posters aan mijn muur gehad als tiener en toen ik ging studeren had ik er eentje van New York (die ik nog steeds heel mooi vind). Het kan een kale kamer meteen zoveel gezelliger maken! Die poster van de Huffelpuf leerlingenkamer is echt leuk :)

 11. Ben al sinds we hier wonen [4 maand] op zoek naar de perfecte 3 posters voor aan de muur, in zwarte Ribba-lijsten van de IKEA. Maar lastig! Denk elke keer weer dat ik mooiere tegenkom. Inlijsten is sowieso wel een must bij posters inderdaad, anders gaan de rasterpuntjes vervagen en worden ze veel lichter door 't zonlicht... Iesj jammer!

 12. Ik had posters aan de muur van New Kids on the Block en van die zwart/wit foto's met een kleuraccent. Nu heb ik in de gang wel een poster van de Ikea in een lijst hangen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder