Reacties

Connecting the dots van je leven — 9 reacties

  1. Natuurlijk zijn er patronen in je leven en keerpunten die de visie op dat leven beïnvloeden. Ik zou er hele verhalen over kunnen vertellen. Het voornaamste in dit leven is jezelf te zijn en nee durven zeggen als iets daar niet bij past.

  2. Dat je het overlijden van Lucy niet als een positieve dot kunt zien, snap ik heel goed. Dat hoeft volgens mij ook niet. Maar ik hoop echt voor je dat deze periode van rust een juiste beslissing zal blijken te zijn na alles wat je hebt meegemaakt.

  3. Mischien gaat het niet om de dots, maar om de lijntjes waar mee je je ze zelf verbind. Wat je later als patroon terug ziet. Ook als je gelovig of spiriwiri bent. Niemand ,maar dan ook niemand heeft het recht of de arrogantie om voor een andere ook maar te suggereren dat en wat voor plan er achter zit in wat er gebeurt.
    Dat maakt misschien heel onzeker dat er " van alles zomaar " gebeurt. En wat dan kracht kan geven zijn de verbindingen die iemand zelf legt of ziet. Een ander moet daar ver van blijven omdat voor een andere te doen. Eerst was het God of het lot of de klasse en nu roepen ze altijd en overal karma bij. Duh .Steun iemand om zelf de draad weer op te pakken ipv dat geroeptoeter .

  4. Het overlijden van Lucy is gewoon geen positieve dot. En dat zal het ook nooit worden. Patronen in mijn leven zie ik wel. Ik was daar rijkelijk laat mee maar je bent nooit te laat om te leren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder