Similar Posts

5 Comments

  1. waarom toch al die extra reinigingsproducten? Ze nemen veel plaats in in je kast, kosten veel geld dat we beter aan wat anders besteden, vergroten het volume van je aankopen, zorgen voor drukkere autobanen (denk aan vervoer van duizenden diverse producten, verpakkingen, drukinkten, grondstoffen enz…)
    Ze zitten vol schadelijke chemicaliën die niet geneutraliseerd kunnen worden en in het grondwater terecht komen..en ja, natuurlijk kan het lijstje nog langer! :) Het gaat ook met één enkel middeltje. Lees bv ‘groene zeep’ hier bij Huisvlijt of gebruik een ander ecologisch afbreekbaar middel (en je kan op je twee oren slapen) :-) Vaak kan je ook poetsen met zuiver water of ev een zacht middeltje en druppels witte azijn op de spons. Het komt erop aan hoe regelmatig en grondig er gepoetst wordt en hoe proper de huisgenoten zijn. Bedankt voor het lezen en succes!!

    1. Dat is helemaal waar. Met zuiveringszout en groene zeep kom je een heel eind, en heb je veel legere keukenkastjes. Maar tsja, soms val ik voor de charmes en beloftes….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.