Reacties

Catawiki: waardevolle spullen opruimen en verkopen — 14 reacties

 1. Klinkt goed. Ik heb even gekeken naar een item dat ik erop zou zetten, maar daarvan vind ik er veel en met héél lage biedingen (onder 10 euro). Toch niet zo interessant.

 2. Hé, wat leuk, bedankt voor de link!
  Inmiddels heb ik gemerkt dat het ook goed werkt als je geen minimum bedrag instelt. Want iedereen wil wel een koopje. Ik had een kastje die ik 65 euro als minimum had meegegeven, maar hij werd niet verkocht. Toen zette ik hem er opnieuw op (dat kan heel gemakkelijk) en uiteindelijk werd hij verkocht voor 75 euro.

  En nog iets grappigs: anders dan bij Ebay is de eindtijd niet helemaal vast. Als er in die laatste minuut nog wordt geboden, komen er 90 seconden bij, zodat de ander ook nog kan bieden. Zo ging een tafel van 90 naar 140 euro in de laatste paar minuten.
  Heel grappig om dat live te zien gebeuren en bij elk tientje even juichen natuurlijk! :D

 3. Wat handig, ik wist niet dat er zoiets was. Ik denk dat mijn ouders nog lang niet gaan, verhuizen en zou dan ook minder snel op deze pagina kijken denk ik.

 4. Ik ken het wel, maar wij hebben geen antiek om te verkopen helaas.

  Ideaal voor als je het wel hebt. Omdat op deze site de juiste mensen komen die verstand hebben van deze stukken ????

 5. Ik had wel al eens gehoord van Catawiki, maar zelf gebruik ik het niet. Als wij spulletjes over hebben, geven we ze weg of verkopen we ze tweedehands via facebookpagina's met spullen uit de buurt. Of we brengen het naar de kringloopwinkel.

 6. Ik kijk er regelmatig op, vooral naar sieraden. Ik heb eens een paar prachtige oorbellen voor (in verhouding) weinig geld gescoord. Het voordeel is inderdaad de echtheidsgarantie, niet alleen van de spullen van particulieren, ook worden bijv. uitlopende series van juweliers op deze manier geveild. Zelf aanbieden heb ik nog nooit gedaan...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder